Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:55 | 27/06/2020

Επίσκεψη στο Γαράζο και στα ΤΑΕ Μυλοποτάμου από τον Υπουργό Προστασίας Μιχάλη Χρυσοχοϊδη που σήμερα βρέθηκε στα Ανώγεια για την προγραμματισμένη σύσκεψη, μετά και τα τελευταία γεγονότα που απασχόλησαν τη επικαιρότητα.

Ο Υπουργός βρίσκεται καθ'οδόν και θα έχει συνάντηση με όλο το προσωπικό της υπηρεσίας, μαζί και τους νέους αστυνομικούς που τοποθετήθηκαν πρόσφατα για να ενισχύσουν τα ΤΑΕ,  που όπως ειπώθηκε και κατά την σύσκεψη που προηγήθηκε, πρόκειται για ένα υπερσύχρονο τμήμα, σε επίπεδο Κρήτης, με υψηλές προδιαγραφές...

1

Αξίζει να αναφέρουμε οτι ΤΑΕ Μυλοποτάμου στο Γαράζο δεσπόζει ένα εκκλησάκι -μνημείο, αφιερωμένο στον αδικοχαμένο ειδικό φρουρό, Στάθη Λαζαρίδη, που χάθηκε στο καθήκον, κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης το 2007.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το εκκλησάκι, έχτισε συνάδελφος και φίλου του αδικοχαμένου ειδικού φρουρού με δικά του έξοδα και μάλιστα όταν τον προσέγγισαν για να συνεισφέρουν κι άλλοι αστυνομικοί χρηματικά, εκείνος αρνήθηκε τα χρήματα, δείχνοντας πως η πράξη έγινε καθαρά για να τιμηθεί η μνήμη του Στάθη Λαζαρίδη...

1

Οι πληροφορίες λοιπόν ανέφεραν ότι επρόκειτο στο σημείο να γίνει ένα τρισάγιο, ωστόσο κάτι τέτοιο τελικά δεν θα γίνει καθώς η διαδικασία "πάγωσε" από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή:  cretalive.gr

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis