Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:32 | 17/07/2017

Η εισπνοή του πρωτοξειδίου του αζώτου, γνωστού και ως αέριο γέλιου, μεταφέρεται από τις βρετανικές παμπ στα ελληνικά νησιά.

Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. επιχειρούν να αντιμετωπίσουν το επικίνδυνο φαινόμενο που τείνει να εξελιχθεί σε μία άκρως ανησυχητική "μόδα"

Στο πλαίσιο αυτό κατά το χρονικό διάστημα 01.06.2017 έως και 16.07.2017, συνελήφθησαν 17  άτομα για παράνομη πώληση συσκευασιών (αμπούλες, μπαλόνια και άλλα), με αέριο γέλιου.

Συγκεκριμένα οι συλλήψεις αφορούσαν:

  • στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζακύνθου, 9 άτομα, σε αντίστοιχες υποθέσεις, από τους οποίους 5 ημεδαποί και 4 αλλοδαποί, κατά περίπτωση ιδιοκτήτες, υπεύθυνοι λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς και πλανόδιοι μικροπωλητές, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6541 αμπούλες,
  • στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκιμμαίων, 8 άτομα σε αντίστοιχες υποθέσεις, από τους οποίους 6 ημεδαποί και 2 αλλοδαποί, ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3089 αμπούλες.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου και το Αστυνομικό Τμήμα Λευκιμμαίων, που πραγματοποίησαν τις προανακρίσεις, δικογραφίες, κατά περίπτωση, για παραβάσεις που αφορούν τη νομοθεσία για το παραεμπόριο και τη νοθεία τροφίμων.

Δείτε ακόμα: Το DNA έδωσε την επίσημη απάντηση για τον Αρχιφύλακα της Άμεσης Δράσης

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis