Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:59 | 16/12/2021

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας και η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας κατόπιν πρωτοβουλίας του προσωπικού συγκέντρωσαν τρόφιμα ώστε να δοθούν τις ημέρες των Χριστουγέννων σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη μέσα απο το συσσίτιο της μητρόπολης Λαρίσης.

Για το λόγο αυτό φορτηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, μετέφερε και παρέδωσε στη Μητρόπολη Λαρίσης μεγάλη ποσότητα τροφίμων και συγκεκριμένα στον Αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίο Μαργαριτόπουλο που είναι και ο υπεύθυνος των συσσιτίων, “O Επιούσιος”.

Από τη μεριά της η Μητρόπολη, αναγνωρίζοντας και αυτή τις αυξημένες ανάγκες των αστυνομικών, προσέφερε είκοσι ένα ειδικά μπουφάν δριμέως ψύχους στο Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, προκειμένου οι υπηρετούντες στο σώμα ιδίως κατά τις νυχτερινές περιπολίες του χειμώνα, να είναι προφυλαγμένοι και επαρκώς εξοπλισμένοι.

Ο μητροπολίτης Λαρίσης στη συνέχεια εξέφρασε τη χαρά του και την ευγνωμοσύνη του, τόσο στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας, Ταξίαρχο κ. Αστέριο Μαντζιώκα, όσο και στον Αστυνομικό Διευθυντή Νομού Λαρίσης, Ταξίαρχο κ. Χρήστο Σιμούλη, αλλά και σε όλους τους υπηρετούντες στην Ελληνική Αστυνομία, για το σπουδαίο έργο που επιτελούν όχι μόνο στη Θεσσαλία αλλά σε ολόκληρη την πατρίδα μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis