Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:58 | 26/07/2021

Στις δραστηριότητες και το έργο των αστυνομικών που υπηρετούν σε υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας επικεντρώνεται το ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Proud Blue» ((«Περήφανο Μπλε») που προβλήθηκε σε παγκόσμια πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής, στο πλαίσιο μιας λαμπρής εκδήλωσης στο Κηποθέατρο Λάρισας.

Πρόκειται για ένα τεκμηριογράφημα που εστιάζει στην καθημερινή δράση των αστυνομικών που υπηρετούν σε Υπηρεσίες της Θεσσαλίας, τον προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες εν μέσω πανδημίας (covid-19) ρόλο τους και την γενικότερη προσφορά τους στην ελληνική κοινωνία.

Εταιρεία παραγωγής του ντοκιμαντέρ είναι η αμερικανική «Ellopia Films USA», ενώ δημιουργός του είναι η πολυβραβευμένη δημοσιογράφος/σκηνοθέτης κα Αθηνά Κρικέλη.

Η βραδιά ξεκίνησε με την φιλαρμονική ορχήστρα του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, συνοδεία της οποίας τραγούδησε ο Λαρισαίος τενόρος Βασίλης Κούρτης.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, καθώς και ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Αστέριος Μαντζιώκας.

Μίλησε επίσης ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Κώστας Τσουβάλας, ενώ ο υπεύθυνος τύπου της ΕΛΑΣ, Πέτρος Παπαδημητρίου, διάβασε το ,μήνυμα του Γενικού Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Στη λαμπρή αποψινή εκδήλωση, παραβρέθηκαν ο βουλευτής Χρήστος Κέλλας, ο μητροπολίτης Ελασσόνας, Χαρίτωνας, ο διοικητής της 1ης Στρατιάς, Πέτρος Δεμέστιχας, δήμαρχοι της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ο διευθυντής και εκδότης της Larisanet, Χρήστος Μπεχλιβάνος και πλήθος κόσμου.

Δείτε χαρακτηριστικά βίντεο και φωτογραφίες από τη λαμπρή χθεσινή βραδιά:

Η ομιλία του Κώστα Αγοραστού:

Μήνυμα του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Μ. Καραμαλάκη για το “Proud Blue”

Ο γ. γ Κ. Τσουβάλας για την Ελληνική Αστυνομία:

larissanet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis