Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
23:23 | 11/07/2022

Τις τελευταίες ημέρες, αποτελεί μόνιμη συζήτηση μεταξύ των συναδέλφων της ΔΙ.ΑΣ και των περιπολικων, η διαταγή για μετακίνηση πολύτιμου μερους της δύναμης της ΔΙ.ΑΣ στα περιπολικά.

Κύριε Υπουργε , Κύριε Αρχηγέ, η διαταγή για εθελοντική μετακίνηση των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ σε άλλο τμήμα της Διεύθυνσης βρήκε ανάχωμα, την αγάπη και τον σεβασμο των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ, προς τη μονάδα, που αγαπήθηκε όσο καμία από τους πολίτες και τους υπηρετουντες σε αυτή.

Διαβάστε επίσης

Έως και σήμερα, ο αριθμός των αστυνομικών που θέλουν να εγκαταλείψουν την υπηρεσία, που τρώνε καθημερινά κρύο, ζέστη και καθημερινές κακουχίες, έφτασε τον απίστευτο αριθμό της (1) ΜΙΑΣ !!!αίτησης από όλες τις διευθύνσεις της Αττικής.

Δεν νομίζω ότι μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη κίνηση.

Θα ακούσετε πάλι τις συνδικαλιστικες σειρήνες και θα την μετατρέψετε σε υποχρεωτική?Θα γίνετε ο πρώτος υπουργός, που θα μετακινει υποχρεωτικά,αστυνομικούς που δίνουν καθημερινά τα πάντα για τους πολίτες ,την κοινωνία και την ευταξια των πόλεων?

Εμείς, εφοσον μας ζητηθει, θα υπηρετήσουμε τον πολίτη, και θα τιμήσουμε την στολή μας, από οποίο πόστο και αν χρειαζεται, αλλά να γνωρίζετε και να θυμάστε, ότι η ψυχή μας, το μυαλό μας και η καρδιά μας, θα είναι πάντα στη μονάδα μας, που αγαπήσαμε και αγαπήθηκε όσο καμία και στους δεκάδες αστυνομικούς που ποτίσαν με το αιμα τους, το σήμα και την στολη της ΔΙ.ΑΣ.

ΛΕΠΙΔΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΔΙ.ΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis