Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:47 | 15/10/2015

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο δια του κυρίου Δημάρχου αναφέρθηκε πως «κάποιοι» ζήτησαν (φωτογραφίζοντας τον ΕΣΛ?) την επέμβαση των ΜΑΤ, προκειμένου να σταματήσει τη λειτουργία του το παζάρι για όγδοη ημέρα (1η Οκτωβρίου), κάτι που τελικά παρανόμως έγινε. Αλήθεια, ποιοι ήταν αυτοί, εκτός και αν η Δημοτική Αστυνομία, ο έλεγχος της οποίας ζητήθηκε εγγράφως από τον ΕΣΛ, συγχέεται με τα ΜΑΤ.
    Απορίας άξιο είναι επίσης το ότι δεν επιβλήθηκε από τη Δημοτική Αστυνομία κανένα πρόστιμο για παράνομη χρήση δημοτικής έκτασης στο χώρο του παζαριού τη μέρα που αυτό λειτουργούσε παράνομα, κάτι που με περισσό ζήλο έγινε σήμερα το πρωί  κατά μικροεμπόρων της οδού Βενιζέλου, την ίδια μάλιστα στιγμή που μεγάλες επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος παραμένουν στο απυρόβλητο και στην κυριολεξία αλωνίζουν. 
    Τελικά φαίνεται, ότι στην πόλη μας η επιβολή της νομιμότητας γίνεται α λα καρτ και «όπου μπορούμε». Ειλικρινά θα περιμέναμε από την παρούσα δημοτική αρχή, η οποία υποτίθεται πως φέρει κοινωνικό πρόσημο, τουλάχιστο να εφαρμόζει το νόμο καθολικά και όχι μόνο σε μικροεμπόρους που νυχθημερόν αγωνίζονται να κρατήσουν τα μαγαζιά τους, με εισπρακτικές κινήσεις εντυπωσιασμού και σε πλήρη εναρμονισμό με τις κυβερνητικές πολιτικές που συνεχώς φορτώνουν στις πλάτες μας νέα βάρη.

http://www.thessaliatv.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis