Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:44 | 28/02/2022

Έπεσε από τα σύννεφα Πατρινή κομμώτρια διαπιστώνοντας από τις κάμερες ασφαλείας που είχε τοποθετήσει στο σπίτι της πως η καθηγήτρια Αγγλικών του παιδιού της… την έκλεβε κάθε φορά που είχε μάθημα!

Όπως αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του μαθήματος εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι ήταν μόνη στο σπίτι με το παιδί και αφού είχε παρατηρήσει ότι η μητέρα «φύλαγε» μικρά χρηματικά ποσά σε ντουλάπι της κουζίνας για τις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας, με διάφορες προφάσεις πήγαινε στην κουζίνα και… έβαζε χέρι!

Η γυναίκα παρατηρούσε ότι τα χρήματα έλειπαν, «έσπαγε το κεφάλι της» για να θυμηθεί μήπως είχε κάνει κάποιο λάθος και τα είχε βάλει αλλού… αλλά άκρη δεν έβρισκε. Μέχρι που αποφάσισε να βάλει κάμερες. Και μόλις είδε το βίντεο έπαθε σοκ βλέποντας την καθηγήτρια να μπαίνει στην κουζίνα, να πηγαίνει κατευθείαν στον «στόχο» της και να παίρνει τα χρήματα.

Η κομμώτρια και μητέρα του παιδιού υπολογίζει πως στον 1,5 χρόνο που διήρκησε το «σκηνικό» η καθηγήτρια αφαίρεσε περίπου 3.500 ευρώ.

Η γυναίκα συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Πατρών και μάλιστα επ’ αυτοφώρω και παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πατρών να δικαστεί, η δίκη της όμως αναβλήθηκε για τον προσεχή Μάιο. Η μητέρα, η οποία διατηρεί κομμωτήριο στην οδό Ακρωτηρίου, δήλωσε σοκαρισμένη από το γεγονός.

Πηγή:  pelop.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis