Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:59 | 16/05/2022
«Από το δικαστήριο περιμένω την τιμωρία μου, γιατί την αξίζω» δήλωσε λίγη ώρα πριν την απόφαση του δικαστηρίου για την ποινή του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.
 
Ο 34χρονος πιλότος έκανε μια αποκλειστική δήλωση στην εκπομπή «Το Πρωινό» λίγη ώρα πριν φτάσει στα δικαστήρια όπου σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η ποινή για την δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράουτς.
 
Στη δήλωσή του αυτή αναφέρει πως αξίζει την τιμωρία γιατί κατέστρεψε δύο οικογένειες ενώ συνεχίζει να λέει πως εξακολουθεί να αγαπά την Καρολάιν. Τέλος, αναφέρεται για πρώτη φορά και στην πεθερά του από την οποία ζητά συγνώμη για το κακό που της έκανε.
 
Η δήλωση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου
 
Συγκεκριμένα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ανέφερε στη δήλωσή του: «Από το δικαστήριο δεν περιμένω κάτι άλλο παρά την τιμωρία μου, γιατί αξίζω τιμωρία για αυτό που έκανα. Η λέξη συγχώρεση είναι πολύ μικρή. Κατέστρεψα δύο οικογένειες, καταστράφηκα και ο ίδιος. Τα όσα είπα στην απολογία μου είναι αυτά που αισθάνομαι, για την γυναίκα που αγάπησα τόσο και συνεχίζω να αγαπώ, αλλά και αυτά που έζησα, εκείνο το μοιραίο βράδυ, με την Καρολάιν. Τώρα σκέφτομαι μόνο την Λυδία και θα ήθελα μόνο το καλύτερο για εκείνη. Ό,τι γίνεται, να γίνεται μόνο με γνώμονα την αγάπη από όλους προς αυτό το παιδί. Όσο για την πεθερά μου, την Σουζάνα, πάντα την αγαπούσα και την θεωρούσα μέλος της οικογένειάς μου. Πραγματικά η λέξη “συγγνώμη” είναι τόσο λίγη για το κακό που της έκανα».
 
Την ενοχή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλος ζήτησε η εισαγγελέας
 
Λίγη ώρα αργότερα, η εισαγγελέας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ευγενία Σταθουλοπούλου, ήταν καταπέλτης και ζήτησε την καταδίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την ανθρωποκτονία της Καρολάιν, απορρίπτοντας μάλιστα τον ισχυρισμό πως βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής και τόνισε πως υπήρχε προμελέτη, καθώς ανέβηκε επάνω με σκοπό να σκοτώσει.
 
 
Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis