Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:29 | 10/09/2020

Στη φωτιά που εκδηλώθηκε χθες στην Ανάβυσσο Αττικής μια γυναίκα από την Πολιτική Προστασία κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τη σβήσει και το διαδίκτυο υποκλίνεται...

Ηχθεσινή ημέρα, Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη για την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στο μέτωπο των πυρκαγιών καθώς, όπως δήλωσε και ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής στο OPEN TV, Βασίλης Βαθρακογιάννης, η Υπηρεσία καλέστηκε να αντιμετωπίσει 71 μέτωπα πυρκαγιών σε όλη τη χώρα. 

Σε ένα από αυτά, στην Ανάβυσσο Αττικής, όπου μάλιστα εκκενώθηκε και οικοτροφείο με παιδιά, ο φωτογραφικός φακός του Άρη Μεσσίνη απαθανάτισε για το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων μια γυναίκα από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Σαρωνικού να καταβάλλει κυριολεκτικά κάθε προσπάθεια για να συνδράμει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς. 

 
 

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook ο Δημήτρης Μεσσίνης, κάνοντας την γυναίκα αυτή viral μέσα σε λίγες ώρες, πράγμα απολύτως λογικό, αφού οι τρεις αυτές εικόνες αποδεικνύουν το μεγαλείο του να αντιλαμβάνεται κανείς ως ύψιστης σημασίας την έννοια «καθήκον». 

ethnos.gr

 

 

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis