Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:49 | 12/09/2021

Η μέρα που η 27χρονη Michelina Lewandowska οργάνωνε να βγει για ψώνια με τον αρραβωνιαστικό της πίσω το 2011 στο Huddersfield στην Αγγλία, κατέληξε σε πραγματικό εφιάλτη για την ίδια, η οποία αντί να δοκιμάζει ρούχα και παπούτσια στα αγαπημένα της εμπορικά, βρέθηκε θαμμένη ολοζώντανη μέσα σε ένα κουτί.

Πώς ξεκίνησε ο εφιάλτης

Ήταν μια μέρα του 2011 όταν η Michelina περίμενε τον αρραβωνιαστικό της και πατέρα του παιδιού της, να περάσει να την πάρει από το σπίτι τους για να βγούνε για shopping. Ο Marcin Kasprzak, ωστόσο, δεν εμφανίστηκε μόνος του στο κατώφλι του σπιτιού της, αλλά με τον φίλο του Patryk Borys. Ο πρώτος την πυροβόλησε με ένα ηλεκτρικό όπλο για να την ακινητοποιήσει, καθώς για τον ίδιο η σχέση τους είχε τελειώσει και ήθελε να αναλάβει την επιμέλεια του παιδιού, αλλά με τον δικό του τρόπο.

Έτσι, έδεσε με το φίλο του την αρραβωνιαστικιά του, την έκλεισαν σε ένα κουτί και την έθαψαν ζωντανή λίγη ώρα αργότερα στο δάσος. Η ίδια, αναφέρει το grunge.com, θυμάται να ακούει τους δύο άντρες να σκάβουν και στη συνέχεια να πέφτει χώμα πάνω από το κουτί στο οποίο βρισκόταν. Συνειδητοποίησε ότι θάφτηκε ζωντανή και σκέφτηκε: «Αυτό είναι. Θα πεθάνω». Δεν μπορούσε να δει τίποτα και με τον μικρό χώρο που είχε μέσα στο κουτί, ήξερε ότι δεν είχε πολύ χρόνο πριν εξαντληθεί το οξυγόνο της. Σκέφτηκε αμέσως το μικρό της γιο και τί θα μπορούσε να κάνει για να βρεθεί και πάλι κοντά του.

 

Η ειρωνεία της τύχης της ήταν ότι εκείνη την ημέρα ενώ ετοιμαζόταν, η 27χρονη αποφάσισε να φορέσει και τo δαχτυλίδι που της είχε κάνει δώρο ο αρραβωνιαστικός της. Ευτυχώς το διαμάντι ήταν αρκετά αιχμηρό και έτσι κατάφερε να κόψει την ταινία στα πόδια της. Σύμφωνα με το ABC News, έπειτα έκοψε το κουτί από χαρτόνι και μετά από λίγη ώρα, δεχόταν ήδη τη βοήθεια από έναν περαστικό, ο οποίος κάλεσε και την αστυνομία.

Ο αρραβωνιαστικός της, Marcin Kasprzak, συνελήφθη σύντομα και καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκισης για απαγωγή και απόπειρα δολοφονίας. Ο συνεργάτης του, Patryk Borys, κατηγορήθηκε επίσης, αλλά επειδή ήταν μόλις 17 ετών εκείνη την περίοδο, τοποθετήθηκε σε ίδρυμα για νέους, όπως ανέφερε το Yorkshire Live.

newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis