Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:02 | 04/07/2019

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το κύκλωμα διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, στο οποίο εμπλέκεται αστυνομικός:

 

Συνελήφθησαν, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, έξι ημεδαποί άνδρες, ηλικίας από 37 έως 63 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση, κατοχή, μεταφορά και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν χθες στην Αιτωλοακαρνανία και σε σωφρονιστικό κατάστημα, έπειτα από αστυνομική επιχείρηση που οργάνωσαν και υλοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου.

[custom:google-ads]

Ανάμεσα στους συλληφθέντες, συγκαταλέγεται ένας κρατούμενος φυλακών και ένας αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί σε περιοχή της Αττικής. Επιπλέον, αναζητείται 38χρονη ημεδαπή, συνεργός των δραστών, σε βάρος της οποίας έχει σχηματιστεί δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

 

Συνδρομή στις έρευνες παρείχαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνελήφθη ο φερόμενος ως αρχηγός της ρατσιστικής οργάνωσης «Κρυπτεία»

Από την ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, προέκυψε ότι οι δράστες τους τελευταίους μήνες διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στη Δυτική Ελλάδα.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, σε δασική περιοχή στην Σταμνά Αιτωλοακαρνανίας, εντοπίστηκε χώρος, ανενεργής φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, με εμφανείς ενδείξεις ότι κατά το παρελθόν είχαν καλλιεργηθεί δενδρύλλια της ναρκωτικής ουσίας.

Επιπλέον, σε κοντινή απόσταση από τη φυτεία, μέσα στο δάσος, εντοπίστηκαν 25 σάκοι, που ήταν κρυμμένοι κάτω από πράσινο δίχτυ και νάιλον καλύμματα και περιείχαν 125 κιλά και 500 γραμμάρια κάνναβης.

Σε έρευνα που ακολούθησε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία και σε αποθήκη του συλληφθέντα αστυνομικού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (264) γραμμάρια κάνναβης, πολεμικό τυφέκιο με 32 πολεμικά φυσίγγια και 50 φυσίγγια πιστολιού.

Παράλληλα, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας κινείται άμεσα η διοικητική διαδικασία, σε βάρος του συλληφθέντα αστυνομικού, στο πλαίσιο της πειθαρχικής δικαιοδοσίας.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

http://www.astynomia.gr/images/stories//2019/photos2019b/04072019dytelladasyllipsi001.jpg

http://www.astynomia.gr/images/stories//2019/photos2019b/04072019dytelladasyllipsi002.jpg

http://www.astynomia.gr/images/stories//2019/photos2019b/04072019dytelladasyllipsi003.jpg

http://www.astynomia.gr/images/stories//2019/photos2019b/04072019dytelladasyllipsi004.jpg

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis