Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:56 | 09/06/2020

Συνελήφθησαν, χθες (08.06.2020) το βράδυ δύο ημεδαποί ο οποίοι κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας ημεδαπού και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, ύστερα από καταγγελία, χθες (08.06.2020) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Αχαρνών Αστερουσίων, δύο ημεδαποί πυροβόλησαν σε βάρος ημεδαπού.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και Μεσσαράς, του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων Ηρακλείου και Ε.Κ.Α.Μ. Κρήτης και αφού εντοπίστηκαν οι δύο ημεδαποί επιβαίνοντες σε οχήματα ιδιοκτησίας τους, ακολούθησε η σύλληψη τους.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες καθώς και σε έρευνες που διενεργήθηκαν σε ποιμνιοστάσια ιδιοκτησίας τους και στα οχήματα τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια και μαχαίρι.

Επιπλέον, κατασχέθηκε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Στο σημείο μετέβησαν επίσης αστυνομικοί του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου για την εξερεύνηση του χώρου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis