Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:44 | 06/12/2021
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Δολοφονική επίθεση με πέντε (5) βόμβες μολότοφ στο Γ ́ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών
 
Εχτές 5 Δεκεμβρίου 2021 περί ώρα 05:30 ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους επιτέθηκαν στο Γ ́ Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας, ρίχνοντας πέντε (5) συνολικά βόμβες μολότοφ. Οι τρείς εξερράγησαν στην πρόσοψη και στον εξωτερικό χώρο της υπηρεσίας και μια εντός του κτιρίου προκαλώντας υλικές ζημίες.
 
Όμως δυστυχώς άλλη μια από αυτές τις βόμβες εξερράγη πάνω στον Αστυνομικό σκοπό ο οποίος τυλίχθηκε στις φλόγες, αφού πήρε φωτιά το μπουφάν του, προκαλώντας του εγκαύματα στο χέρι. Η στόχευση της ρίψης των βομβών τόσο πάνω στον Αστυνομικό αλλά και εντός του Αστυνομικού καταστήματος αποδεικνύουν την καθαρή ανθρωποκτόνο πρόθεση των δραστών. Οι Αστυνομικοί που ήταν σε υπηρεσία εκεί ενήργησαν άμεσα με επαγγελματισμό και αυτοσυγκράτηση, παρά την άνανδρη και αιφνιδιαστική επίθεση που δέχθηκαν, με αποτέλεσμα τον περιορισμό των αποτελεσμάτων του γεγονότος αυτού.
 
Η Ένωση μας από τις πρώτες ώρες βρέθηκε στο σημείο, ήρθε σε επαφή με τον τραυματισμένο Συνάδελφο και ενημερώθηκε ο νομικός μας σύμβουλος για την περαιτέρω νομική διαχείριση του συμβάντος.
 
                        ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
        ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  ΜΠΑΛΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis