Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 15/01/2018

Με θετικό πρόσημο έκλεισε το 2017 για την Ελληνική Αστυνομία στην περιοχή της Τροιζηνίας Αττικής. Μεσούσης της καλοκαιρινής περιόδου πραγματοποιήθηκε αναδιάρθρωση των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας της περιοχής, η οποία περιελάμβανε την κατάργηση των Αστυνομικών Σταθμών Γαλατά και Δρυόπης και τη δημιουργία του Αστυνομικού Τμήματος Τροιζήνας και του Τοπικού Αστυνόμου Δρυόπης. 

   Οι ήδη υπάρχοντες αστυνομικοί πλαισιωμένοι από τους νέους τους συναδέλφους αμέσως έπιασαν δουλειά.

Πριν ακόμα προλάβουν να οργανωθούν ως νέα Υπηρεσία, προέβησαν στη σύλληψη δύο (2) χασισοκαλλιεργητών, γεγονότα που ανέδειξε η εφημερίδα μας με σχετικά άρθρα.

Πλέον η παρουσία της Αστυνομίας είναι έντονη ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα χωριά του Δήμου με αποτέλεσμα να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων.

Αλλά και στο θέμα της οδικής ασφάλειας δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα με συχνούς τροχονομικούς ελέγχους σε όλο το μήκος του οδικού δικτύου και ιδίως ελέγχους αλκοτέστ τις νυχτερινές ώρες.

Τέλος δεν παραβλέφθηκε και η διοικητική εξυπηρέτηση των πολιτών με άμεση διευθέτηση των αιτημάτων τους.


   Ελπίζουμε και ευχόμαστε το 2018 να φέρει περισσότερες επιτυχίες στο Α.Τ. Τροιζήνας και η πολιτεία να σταθεί αρωγός τους, γιατί όπως βλέπουμε θέληση,όρεξη και ικανότητες υπάρχουν σε όλο το προσωπικό.

Πηγή www.mellon.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis