Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:14 | 30/09/2019

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πέλλας την 28-9-2019 στην Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας στην Έδεσσα διοργάνωσε εκδήλωση βράβευσης για τα παιδιά των Αστυνομικών της Πέλλας που πέτυχαν την εισαγωγή τους  στα ιδρύματα της τριτοβάθμιας  αναγνωρίζοντας την προσπάθεια και τις θυσίες για την επίτευξη του σκοπού τους. Συνολικά βραβευτήκαν 25 παιδιά και σε κάθε παιδί δόθηκε χρηματικό βοήθημα 150 ευρώ .

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν και 3 Αστυνομικοί για την προσφορά τους στην ΕΛ.ΑΣ τόσο σε υπηρεσιακό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Στην σύντομη ομιλία του ο  πρόεδρος ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ Κων/νος συνεχάρη τα παιδιά και ευχήθηκε να έχουν πάντα επιτυχίες στην ζωή τους. Επίσης δήλωσε υπερήφανος για τους γονείς Αστυνομικούς οι οποίοι στήριξαν τα παιδιά τους σε αυτή την δύσκολη και ψυχοφθόρα διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων και προέτρεψε τα παιδιά να μην σταματήσουν σε αυτήν την επιτυχία τους  αλλά να εξελίσσονται γιατί η εξέλιξη είναι το συστατικό του ίδιου του σύμπαντος  .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απένειμαν βραβεία οι βουλευτές Πέλλας Γ. Καρασμάνης, Δ. Σταμενίτης και Β. Βασιλειάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ι. Τζαμτζής, οι δήμαρχοι Έδεσσας και Σκύδρας Δ. Γιάννου και Κ. Ιγνατιάδου και ο Διευθυντής Αστυνομίας Πέλλας Π. Περδικάτσης. 

Επίσης την εκδήλωση χαιρέτησαν , με ηλεκτρονικό μήνυμα ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ  και ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος οι οποίοι δεν παρευρέθησαν λόγω ανειλημμένων υπερεσιακών υποχρεώσεων.

Ευχόμαστε στα παιδιά ότι καλύτερο στην ζωή τους και στους γονείς τους καλή δύναμη .

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πέλλας θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα τα μέλη της και τις οικογένειές τους.

                                    ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                      -Ο -                                                                -Ο-            

               ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

   ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ Κωνσταντίνος                          ΟΥΡΤΖΑΝΗΣ Θεόδωρος

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis