Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:00 | 06/04/2022

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής συμμετείχε στον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου, ο οποίος διεξήχθη την Δευτέρα 04 Απριλίου 2022 και ώρα 18:00΄, στο Α΄ Δημοτικό Στάδιο Αργυρούπολης «Γιώργος Κοσικίδης», για την οικονομική ενίσχυση της Όλγας ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης και ειδικότερα, από τον Αθλητικό Οργανισμό (ΟΝΑΔΕΑ) και την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, σε συνεργασία με τους: Νίκο ΓΡΑΜΜΕΝΟ και Μάρκο ΣΕΦΕΡΛΗ, καθώς και τη στήριξη των Νίκο ΒΑΜΒΑΚΟΥΛΑ, Αντώνη ΓΛΥΚΑ και το «Couros Football Club».

Εκ μέρους της Ένωσής μας, το «παρών» έδωσε στην εκδήλωση ο Γενικός Γραμματέας Νίκος ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ.

Η Όλγα ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της, δάσκαλο πολεμικών τεχνών και έκτοτε νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», με σοβαρά χτυπήματα σε όλο της το σώμα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Την εκδήλωση άνοιξε η σχολή χορού «La Timba» με χορογραφία αφιερωμένη στις γυναίκες. Αντίπαλες ομάδες, ήταν η ομάδα «Φίλοι του Μάρκου Σεφερλή» και η ομάδα του «Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης», η οποία αποτελούνταν από αιρετούς και εργαζόμενους του Δήμου.

Στην εκδήλωση συμμετείχε πλήθος επωνύμων, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους τον ιερό αυτό σκοπό.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, πιστή στις αξίες της προσφοράς και της αγάπης για τον συνάνθρωπο, συμμετείχε προκειμένου να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια, αλλά και για να στείλει μαζί με όλους τους συμμετέχοντες το μήνυμα πως η βία δεν είναι αποδεκτή, δεν μένει ατιμώρητη και πως τα θύματα δεν είναι μόνα τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας κατά του «Covid-19».

1 ΑΓΩΝΑΣ ΡΟΥΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 05 04 2022

2 ΑΓΩΝΑΣ ΡΟΥΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 05 04 2022

4 ΑΓΩΝΑΣ ΡΟΥΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 05 04 2022

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis