Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:20 | 01/02/2021
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Τα τελευταία τουλάχιστον 5 χρόνια όλοι οι αστυνομικοί της Λέσβου βιώνουμε δύσκολες καταστάσεις, καθώς πέρα από τα καθήκοντά μας στην πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας , σηκώνουμε αγόγγυστα στις πλάτες μας το βαρύ φορτίο της διαχείρισης της παράνομης μετανάστευσης, σε μια προσπάθεια φύλαξης της ασφάλειας όχι μόνο της Χώρας μας, αλλά καιολόκληρης της Ευρώπης.
 
Πέραν όλων αυτών, τον τελευταίο χρόνο εν μέσω πανδημίας όλο το προσωπικό της Δ.Α. Λέσβου εργαζόμενο άοκνα δημιούργησε ένα τείχος προστασίας ανάμεσα στον θανατηφόρο ιό και την κοινωνία.
 
Όλο αυτό το διάστημα με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον -παρά τις διαφωνίες μας με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Διοίκησης - συνεχίσαμε τον αγώνα μας.
 
Οι τακτικές όμως της Διοίκησης, ως προς τον επιχειρησιακό σχεδιασμό , προκάλεσε την δυσλειτουργία όλων των Υπηρεσιών της Δ.Α. Λέσβου και την άνευ λόγου καταπόνηση του αστυνομικού προσωπικού με την άνευ προηγουμένου καταστρατήγηση των κεκτημένων εργασιακών δικαιωμάτων του Έλληνα αστυνομικού, σε σημεία τέτοια που η χορήγηση ημερήσιας ανάπαυσης αποτελεί πλέον είδηση!!!!!!!
 
Το Δ.Σ. της Ένωσής μας , μετά από ομόφωνη απόφασή του ,ασκώντας το συνταγματικά κατοχυρωμένο συνδικαλιστικό μας δικαίωμα για διαμαρτυρία ενάντια στις αυθαιρεσίες τις Διοίκησης και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορονοϊού, ανήρτησε σήμερα το μεσημέρι πανό έξω από τον χώρο της Δ.Α Λέσβουθέλοντας να στείλουμε το μήνυμα ότι δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί κι άλλο αυτή η κατάσταση και θα προστατεύσουμε με κάθε πρόσφορο νόμιμο μέσο, τα δικαιώματα των συναδέλφων που η Ένωσή μας εκπροσωπεί.
 
Η Διοίκηση της Δ.Α.Λέσβου, επιδεικνύοντας έλλειψη σεβασμού ακόμη και στις συνταγματικά κατοχυρωμένες συνδικαλιστικές μας ελευθερίες, σε ένα ντελίριο της αντιδημοκρατικότητας που την διακρίνει, κατέβασε το ανηρτημένο πανό, πιστεύοντας προφανώς ότι θα καταφέρει να μας φιμώσει….
 
Απαντούμε ότι η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου, ούτε φιμώνεται , ούτε υποκύπτει σε απειλές!!!!!
 
Καταγγέλλουμε τη Διοίκηση τόσο για την παραβίαση των εργασιακών μας δικαιωμάτων με κατάχρηση της εξουσίας της, όσο και για την ολωσδιόλου αντιδημοκρατική της πράξη να κατεβάσει το πανό διαμαρτυρίας της Ένωσής μας.
 
Συνεχίζουμε τον αγώνα, μέχρι τελικής δικαίωσης
 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
 
Ο Πρόεδρος                   Ο Γεν. Γραμματέας
 
ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος     ΦΤΕΡΓΙΩΤΗΣ Αθανάσιος
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis