Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:13 | 18/02/2021
Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας, εκφράζει  δημόσια τα  συγχαρητήριά της στα περιπολικά  νυχτερινής βάρδιας (22:00-06:00) της 15-16/2/2021 που  επιδεικνύοντας αυξημένο υπηρεσιακό ζήλο,  κατάφεραν και απεγκλώβισαν από  φλεγόμενο διαμέρισμα ζευγάρι ηλικιωμένων.
 
Συγκεκριμένα το όχημα του Α.Τ. Λάρισας (42-32) με πλήρωμα τους Ανθυπαστυνόμο  Αντ.Λ. και τον Αρχιφύλακα Αντ.Μ. ,  με την ουσιαστική συμβολή των πληρωμάτων του οχήματος του Τ.Α.Δ. Λάρισας (Α 1-1)  Αρχιφύλακα Μ. Άγγ. και Υπαρχιφύλακα Μ. Αθαν.,  και του οχήματος του Α.Τ. Κιλελέρ (42-70)  Υπαρχιφύλακες Σ. Κων. και Τ. Γεωρ., έσπευσαν άμεσα σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, επί της οδού Βαλτετσίου στη Λάρισα, όπου είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά κάτω από άγνωστες ως στιγμής συνθήκες  και απεγκλώβισαν από το φλεγόμενο διαμέρισμα ζευγάρι ηλικιωμένων, με τον ένα εξ αυτού καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι. 
 
    Τα "ευχαριστώ" και τα "συγχαρητήρια", συγγενών και γειτόνων, είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή και ικανοποίηση για τους συναδέλφους μας, που για ακόμη μια φορά απέδειξαν περίτρανα την υψηλή αίσθηση του καθήκοντος που τους διακατέχει!!
 
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis