Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:44 | 17/06/2018

Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς Βοιωτίας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας διοργάνωσε φιλικό αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων της Δ.Α.Βοιωτίας και Δ.Α.Ευρυτανίας, προς τιμήν του Ήρωα Αρχιφύλακα Γεωργίου Ανδριτσόπουλου, ο οποίος έπεσε κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στο Δίστομο Βοιωτίας, τα ξημερώματα της 17ης Ιουνίου 2013. 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η οικογένεια του ηρωικού μας συναδέλφου ενώ παρέστησαν επίσης οι κ.κ. Αντιπρόεδρος και Ταμίας της Π.Ο.ΑΣ.Υ., ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας, Ευβοίας και Φθιώτιδος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδος Υποστράτηγος Μιλτιάδης Πουρσανίδης, ο Δ/ντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας Αστυν.Δ/ντής Τσάτσης Μιχαήλ, πλήθος συναδέλφων και συμπολιτών μας. 

Πέντε έτη συμπληρώθηκαν από τη θυσία του Ήρωα Αρχιφύλακα Ανδριτσόπουλου Γεωργίου, το πέρασμα στην Αθανασία και στο Πάνθεον των Ηρώων της Ελληνικής Αστυνομίας.. 

Χρέος ΟΛΩΝ μας είναι να διαφυλάξουμε την ιερή του μνήμη, πιστοί στην παρακαταθήκη που άφησε σε εμάς τους συναδέλφους του..:

‘’Εἷς οἰωνὸς ἄριστος, ἀμύνεσθαι περὶ πάτρης..’’

                     ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

          Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

    ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ   Ζαχαρίας           ΔΗΜΟΥ Παναγιώτης  

anditsopoulos2    

Φωτογραφία του χρήστη Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας.                                

Φωτογραφία του χρήστη Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας.

 

Φωτογραφία του χρήστη Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis