Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:19 | 14/07/2021

Στην αποκάλυψη ότι ο αστυνομικός που εκμεταλλευόταν σεξουαλικά την 19χρονη στην Ηλιούπολη είχε σπάσει το κινητό για να μην μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν, προχώρησε η δικηγόρος του θύματος, Αντωνία Λεγάκη.

Η νομικός αναφέρθηκε όχι μόνο σε περισσότερα μέλη του κυκλώματος, τα ονόματα των οποίων έχει δώσει στις Αρχές το θύμα, αλλά και σε περισσότερα θύματα του ίδιου κυκλώματος.

Επιβεβαιώνοντας αρχικά ότι, η μητέρα της 19χρονης δεν ήξερε τίποτα για τα όσα υπέφερε η κόρη της, η Α.Λεγάκη είπε στον ΑΝΤ1 ότι στο «πλαίσιο της τρομοκρατίας που της ασκούσε ο αστυνομικός, της είχε απαγορεύσει να πει οτιδήποτε και η ίδια ήταν τόσο τρομοκρατημένη που δεν είχε μιλήσει στη μητέρα». Όπως είπε η κ. Λεγάκη ο αστυνομικός είχε σπάσει το κινητό της κοπέλας για να μην επικοινωνεί με κανέναν.

Όσο για τα μέλη του κυκλώματος που καταγγέλλει η κοπέλα, η δικηγόρος είπε ότι, εκτός από τον αστυνομικό και τον πατέρα της, η 19χρονη έχει «έχει εξαρχής κατονομάσει στην αστυνομία τουλάχιστον τρεις ανθρώπους».

Διευκρίνισε ωστόσο ότι, «για τον πατέρα δεν ξέρουμε ότι συμμετείχε στο κύκλωμα».

Επανέλαβε ότι μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης έχουν επικοινωνήσει μαζί της τουλάχιστον τρεις κοπέλες οι οποίες όπως είπε «έχουν περάσει τα ίδια στα χέρια του ίδιου ανθρώπου». «Η μία εκ των οποίων μου έχει μιλήσει με περισσότερες λεπτομέρειες για ανθρώπους άλλους εκτός από αυτόν», συνέχισε η κ. Λεγάκη και άφησε αιχμές για το γεγονός ότι δεν έχουν δοθεί τα στοιχεία του αστυνομικού στη δημοσιότητα, ώστε να αναγνωριστεί και από άλλα τυχόν θύματά του.

Τόνισε επίσης ότι δεν έχουν γίνει καταγγελίες στις Αρχές, λόγω του ότι «κάποια από αυτά τα θύματα είναι απολύτως τρομοκρατημένα».

«Διακινείται μία πληροφορία από χθες ότι υπάρχουν ακόμα δέκα κλεισμένες κοπέλες», είπε η δικηγόρος, αποκαλύπτοντας ότι, έχει την πληροφορία ότι, όταν απελευθερώθηκε η 19χρονη, «απελευθερώθηκε κι άλλη κοπέλα, η οποία δε θέλει ακόμα να μιλήσει». Κάλεσε την Εισαγγελία να φροντίσει για την ασφάλεια των θυμάτων και εξήγησε ότι, «η πληροφορία είναι ότι η δεύτερη κοπέλα απελευθερώθηκε επειδή συνελήφθη ο αστυνομικός, αλλά δε θέλει να μιλήσει επειδή φοβάται».

Πηγή: iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis