Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:28 | 05/10/2015

Καλοδεχούµενη  ήταν η  δέσµευση του υπουργού Εθνικής  Άµυνας,  Πάνου Καµµένου, πως η πρώτη του  υπογραφή θα είναι για το επίδοµα παραµεθορίου, από τη στιγµή που οι στρατιωτικοί (που ακόµη αναµένουν  την εφαρµογή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας  ) στενάζουν υπό το κράτος της ανέχειας.

Και, άρα, κάθε επιπλέον ευρώ  είναι ευπρόσδεκτο.

Όµως, οι ίδιοι οι στρατιωτικοί λένε  πως άλλη υπογραφή περίµεναν, πέρα από αυτή για το ΣτΕ.

Αυτό που ήθελαν ήταν η ένταξη των ΗΕΕ (σ.σ. Ηµερών Εκτός Έδρας) στον µισθό.

Ειδικά από τη στιγµή που είναι σε γνώση του υπουργείου ότι η υφιστάµενη διαδικασία των ΗΕΕ είναι προβληµατική, γι’ αυτό άλλωστε και υπάρχουν τακτικές καθυστερήσεις στη χορήγησή τους, αλλά και πως έχουν µπει στο στόχαστρο κάποιων που ψάχνουν να βρουν τρόπο για να βγάλουν από τη µύγα ξίγκι. Κάτι που θα πληρώσουν πρώτα  πρώτα τα στελέχη, αφού η Υπηρεσία µεριμνά  να τα υπoxρεώνει να υπογράφουν υπεύθυνες δηλώσεις.

 Γι’ αυτό, άλλωστε, και στις 12 Φεβρουαρίου είχε ανακοινωθεί µε κάθε επισηµότητα από το ΥΠΕθΑ πως  το επίδοµα που δίνεται µε τη µορφή  4 ΗΕΕ (αφού σύµφωνα µε το άρθρο 17 του ν. 4024/2011, το εν λόγω  επίδοµα δίνεται µόνο στους δηµοσίους υπαλλήλους ) εντάσσεται πλέον στο µισθολόγιο.        

Κ.Α.

Σημείωση: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου από αντίστοιχο άρθρο της Εφημερίδας  ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ του Σαββάτου 03/10/2015 .

epiruscorner.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis