Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:31 | 14/05/2019

Από τη σελίδα στο fb της Ένωσης Αστυνομικών Αθήνας:

 

Ζωντανοί στόχοι

Για ακόμα μια φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα γίναμε μάρτυρες της νέας δολοφονικής επίθεσης με δεκάδες βόμβες μολότοφ κατά του Α.Τ. – Τ.Α. Καισαριανής.

Ευχόμαστε περαστικά στο συνάδελφό μας, ο οποίος έγινε στόχος των παρακρατικών.

Δυστυχώς δεν τολμούμε να ευχηθούμε να μην ξανασυμβεί, απλά αναμένουμε που και πότε θα πραγματοποιηθεί η επόμενη επίθεση εναντίον των παρατημένων στο έλεος του Θεού συναδέλφων μας, υπηρετούντων στις αφαιμαγμένες σε προσωπικό και εξοπλισμό μάχιμες Υπηρεσίες της Αθήνας. Υπενθυμίζουμε στους αρμόδιους ότι με ευχολόγια και ιδεολογήματα δεν αντιμετωπίζεται η δράση όλων αυτών των «καλομαθημένων» παιδιών του συστήματος.

Μέλη της Διοίκησης της Ένωσης Αθηνών βρέθηκαν σήμερα στο Α.Τ. και T.A. Καισαριανής για να δηλώσουν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους στους συναδέλφους, σε αντίθεση με την Ηγεσία, η οποία δεν θεώρησε αναγκαία τη φυσική παρουσία της.

Οι υπηρετούντες συνάδελφοι μας δήλωσαν τα εξής:

 Το σημείο που βρίσκεται το Α.Τ. - Τ.Α. εγκυμονεί πολλαπλούς κινδύνους, γνωστούς στην Υπηρεσία, όσον αφορά την ασφάλεια των συναδέλφων και η προσφορότερη λύση είναι η μετεγκατάσταση της Υπηρεσίας σε χώρο που έχει προταθεί δις από πλευράς του Α.Τ. ιεραρχικά, χωρίς μέχρι σήμερα να υπάρχει κάποια εξέλιξη. 

 Τα δύο οχήματα του Α.Τ. Καισαριανής είναι απαρχαιωμένα (από το 2001), με 400.000 χιλιόμετρα το καθένα τουλάχιστον. Κρίνεται επιτακτική η άμεση αντικατάστασή τους.

 Ο προβολέας φωτισμού του εξωτερικού χώρου καταστράφηκε ολοσχερώς από την τελευταία επίθεση με χειροβομβίδα στο Α.Τ. την 26/02/2018. Η αντικατάστασή του έλαβε χώρα με ιδίες δαπάνες των υπηρετούντων αφού το υπηρεσιακό αίτημα που υποβλήθηκε δεν απαντήθηκε ποτέ από την αρμόδια οικονομική Υπηρεσία του Αρχηγείου.

 Όσο αφορά το Τ.Α. Καισαριανής, το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι η καθημερινή διαχείριση των κρατουμένων οι οποίοι παραμένουν επί πολλές ώρες στο γραφείο του Αξιωματικού Υπηρεσίας, με τον κίνδυνο πιθανής απόδρασης να αυξάνεται αφού τα συστεγαζόμενα κρατητήρια του Α.Τ. δεν τους παραλαμβάνουν, ενίοτε επειδή δεν λειτουργούν, ή λόγω άρνησης παραλαβής τους. Το ίδιο φαινόμενο επικρατεί καθημερινά στα περισσότερα Τ.Α. της Αθήνας, όπως έχουμε καταγγείλει στην Ηγεσία της Γ.Α.Δ.Α. αφού τα μοναδικά λειτουργικά κρατητήρια της Ασφάλειας Αττικής στον 7ο όροφο του Α.Μ.Α. είναι σχεδόν καθημερινά υπερπλήρη.

Ζητάμε από την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία να ενσκύψει επιτέλους στα πραγματικά καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Υπηρεσίες μας και όχι να τα κρύβει «κάτω από το χαλί», ενώ από την οργανωμένη Πολιτεία απαιτούμε να απελευθερώσει την Δημοκρατία μας από την ομηρία που υφίσταται από οργανωμένες μειοψηφίες.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis