Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Μεγάλη επιχείρηση
21:26 | 27/09/2022

Από τους πιο σκληρούς κακοποιούς φέρεται να είναι ο 30χρονος ο οποίος συνελήφθη στη φοιτητική εστία της Πολυτεχνειούπολης στου Ζωγράφου, καθώς σε βάρος του υπήρχαν τέσσερα εντάλματα σύλληψης από την αστυνομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, ο συλληφθείς κρυβόταν τουλάχιστον δύο χρόνια μέσα στις φοιτητικές εστίες. Αυτά τα χρόνια, τον αναζητούσε η Ελληνική Αστυνομία καθώς ήταν καταζητούμενος για κλοπές, ληστείες και ναρκωτικά αλλά και για τον νόμο περί όπλων.

Διαβάστε επίσης

Ο άντρας είχε βρει κρησφύγετο μέσα στην εστία του Ζωγράφου. Μάλιστα, επειδή οι αστυνομικοί είχαν βάλει και σε διαδικασία άρσης τηλεφωνικού απορρήτου το κινητό του τηλέφωνο, τον άκουγαν που συζητούσε και ζητούσε από τη σύζυγό του, πότε να τού πάει φαγητό, πότε έκανε παραγγελίες με delivery, κι ο ίδιος παρέμενε και κρυβόταν μέσα στην εστία. Μάλιστα, το διαμέρισμα όπου διέμενε η σύζυγός του ήταν πάρα πολύ κοντά στην εστία και από εκεί έφευγε η γυναίκα όταν την έπαιρνε τηλέφωνο, και της ζητούσε, είτε φαγητό, είτε ρούχα είτε οτιδήποτε.

Συνολικά, είναι 21 οι κατηγορούμενοι οι οποίοι, πριν από 15 ημέρες, έκαναν ληστεία σε σούπερ μάρκετ και σε τράπεζα στον Άλιμο, έφυγαν από την εστία όπου διέμεναν, πήγαν κι έκαναν τη ληστεία και, στη συνέχεια, επέστρεψαν στην εστία για να μοιράσουν τα κλοπιμαία.

Στο «μικροσκόπιο» η δράση της δοκίμου – Διατηρούσε σχέση με έναν από τους κακοποιούς

Στην υπόθεση, μάλιστα, έχει συλληφθεί και μία δόκιμη. Η ίδια φέρεται να διατηρούσε σχέση με έναν από τους κατηγορούμενους και ο ρόλος της ήταν να ενημερώνει τις εγκληματικές αυτές ομάδες για το ποιες θα ήταν οι κινήσεις της ελληνικής αστυνομίας.

Το ενδιαφέρον των ομάδων αυτών ήταν, φυσικά, το πότε οι αστυνομικοί θα μπουν μέσα στη φοιτητική εστία και πόσο κοντά μπορεί να είναι στη σύλληψή τους. Γι’ αυτό το κινητό τηλέφωνο και οι συνομιλίες της δόκιμης, έχουν μπει στο μικροσκόπιο.

Πηγή:  ethnos.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis