Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:38 | 05/06/2018

Πολύωρη ήταν χθες η παραμονή στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου ακόμη ενός εμπλεκομένου στην υπόθεση της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Πρόκειται για τον 46χρονο Ρεθυμνιώτη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο από τις δικαστικές φυλακές Χανίων προκειμένου - σύμφωνα με πληροφορίες - να δώσει συμπληρωματική απολογία για την υπόθεση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία της συμπληρωματικής απολογίας και είναι πιθανόν να βρεθεί εκ νέου εντός της τρέχουσας εβδομάδας ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση.
 

[custom:google-ads]

Δεν έχει γίνει γνωστό τι είναι αυτό που ώθησε τον 46χρονο να ζητήσει να παρουσιαστεί ενώπιον των δικαστικών Αρχών, περίπου οχτώ μήνες μετά την σύλληψη του, αν έχει να συνεισφέρει κάποια νέα στοιχεία στην υπόθεση ή απλώς επιδιώκει την αναγνώριση «ελαφρυντικών περιστάσεων» με βάση και τα όσα έχει ισχυριστεί μέχρι σήμερα.

Ο 46χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, φέρεται να είχε ενεργό ρόλο στην απαγωγή. Σε αυτόν αποδίδεται η εμπλοκή και άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση υπό την έννοια ότι τους έβαλε στο …παιχνίδι. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε για την απαγωγή, ότι τον προσέγγισαν Ρώσοι και του υποσχέθηκαν καλά λεφτά για μία δουλειά δύο ημερών. Όταν κατάλαβε περί τίνος επρόκειτο και πολύ περισσότερο όταν γνώρισε τον Μιχάλη Λεμπιδάκη τον λυπήθηκε, τον συμπάθησε και προσπάθησε να τον βοηθήσει όσο μπορούσε.

Συμπληρωματική απολογία έχει δώσει ένας ακόμα προφυλακισμένος, ο 43χρονος ιδιοκτήτης της μάντρας στο Ρέθυμνο. Μάλιστα φέρεται να συναντήθηκε με τον Μιχάλη Λεμπιδάκη στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, σε μία προσπάθεια η συνάντηση αυτή να μην γίνει αντιληπτή από τους δημοσιογράφους.

 enikos.gr με αναφερόμενη πηγή πληροφοριών: cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis