Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:59 | 09/05/2018

Ένα αίτημα που έχει υποβληθεί εδώ και αρκετούς μήνες από την Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου στο Δήμο Ζακύνθου αναμένεται να απασχολήσει την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και αφορά την δωρεάν παραχώρηση δημοτικής έκτασης κοντά στην Πόλη της Ζακύνθου.

Πιο συγκεκριμένα, η Αστυνομική Διεύθυνση ζητά την παραχώρηση χώρου από 500 έως 1000 τ.μ. πλησίον της πόλεως Ζακύνθου για την κατασκευή υπηρεσιακού πρατηρίου υγρών καυσίμων για την κάλυψη των αναγκών της υπηρεσίας.

[custom:google-ads]

Το Δημοτικό Συμβούλιο καλείται να αποδεχτεί αρχικά το αίτημα με βάση την κείμενη Νομοθεσία και σύμφωνα με την εισήγηση της αρμόδιας Υπηρεσίας οι πιθανοί χώροι που θα μπορούσαν να διατεθούν με απόφαση του Δήμου είναι στην περιοχή Παναγούλα δίπλα από πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, στην περιοχή αεροδρομίου, στην περιοχή γηπέδου Αμπελοκήπων, στην περιοχή Εθνικού σταδίου Ζακύνθου

Η πρωτοβουλία αυτή αναμένεται με ενδιαφέρον καθώς προφανώς αποσκοπεί στο να γίνει σημαντική εξοικονόμηση πόρων στον εφοδιασμό των οχημάτων της Αστυνομίας με καύσιμα. 

Άλλωστε στην ίδια λογική περιστολής των λειτουργικών δαπανών εντάσσεται και η προσπάθεια μεταστέγασης των υπηρεσιών.

ermisnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis