Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:30 | 19/07/2015

Μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, η Τροχαία Βέροιας ανέλαβε το δύσκολο έργο της Αστυνόμευσης και ρύθμισης της κυκλοφορίας σε κεντρικούς δρόμους της Βέροιας.

Αυτή την προσφορά, λοιπόν, ο Δήμος Βέροιας αποφάσισε να την τιμήσει, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης, ειδικά τώρα που επανασυστήθηκε η Δημοτική Αστυνομία και θα αναλάβει δράση.

Έτσι, με εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος Βέροιας προτείνει την απόδοση "εύφημης μνείας" σε τρεις τροχονόμους του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας και, δια αυτών, σε όλο το Τμήμα. 
 
Πρόκειται για τους Λάμπρο Δημητρουλάκο του Χρήστου (φώτο δεξιά), Σταύρο Λαφάρα του Αθανασίου και Παύλο Πολυχρονιάδη του Πολυχρόνη (φώτο αριστερά).
 
Επιπλέον, το Επιμελητήριο Ημαθίας, αναγνωρίζοντας την προσφορά των τριών τροχονόμων, τους δωρίζει 3 στολές,
 
 
Δείτε το εισηγητικό σημείωμα του Δημάρχου, που αιτιολογεί την απόφασή του για την πρόταση απόδοσης "ευφήμου μνείας":
 
ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ  ΣΗΜΕΙΩΜΑ
«Έγκριση η μη  απόδοσης τιμητικής διάκρισης σε Τροχονόμους του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας».
       
  Ο Δήμος Βέροιας αναγνωρίζοντας το δύσκολο έργο των Τροχονόμων  του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει για την προσφορά τους στην ρύθμιση της κυκλοφορίας στην πόλη μας. Προτείνεται λοιπόν σύμφωνα με τον κανονισμό απονομής τιμών και διακρίσεων να τους απονεμηθεί η τιμητική διάκριση της «Ευφήμου μνείας» στους παρακάτω τροχονόμους και δια αυτών στο Τμήμα Τροχαίας Βεροίας:  
Λάμπρο Δημητρουλάκο  του Χρήστου
Σταύρο Λαφάρα του Αθανασίου
Παύλο Πολυχρονιάδη  του Πολυχρόνη
για την παροχή εξαίρετων υπηρεσιών, στην ρύθμιση της κυκλοφορίας στη πόλη της Βέροιας, κάτω από δύσκολες συνθήκες.  
 
Σύμφωνα με την  απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας 317/2013 η διάκριση απονέμεται  ως εξής: 
 ΑΡΘΡΟ 6
ΕΥΦΗΜΟΣ ΜΝΕΙΑ
Τιμητική διάκριση του Δήμου Βέροιας. 
Απονέμεται  με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ή και με απόφαση του Δημάρχου Βέροιας  σε πολίτες του Δήμου για διακεκριμένες πράξεις τους  και σε υπαλλήλους για τις εξαιρετικές υπηρεσίες τους προς την πόλη.
Το απόσπασμα της σχετικής Πράξης του Δημοτικού Συμβουλίου ή του Δημάρχου αναγράφεται σε σκληρό χαρτί (χαρτόνι) πολυτελούς εκτύπωσης που φέρει το έμβλημα του Δήμου στην πάνω αριστερή γωνία, το ονοματεπώνυμο του βραβευθέντος και το αιτιολογικό κείμενο της απονομής, υπογράφεται από το Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και συνοδεύεται από το σχετικό απόσπασμα της  πράξης του Δ.Σ. αν έχει ληφθεί σχετική απόφαση.
 
Επίσης το Επιμελητήριο Ημαθίας αναγνωρίζοντας την προσφορά των παραπάνω τροχονόμων προσφέρει τρεις στολές, ώστε να συνεχίζουν να ασκούν τα καθήκοντα τους με ασφάλεια. 
    Ύστερα από τα πιο πάνω παρακαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο να αποφασίσει:
 
Για την έγκριση ή μη απονομής  της  τιμητικής  διάκρισης  της «Ευφήμου μνείας» στους παραπάνω τροχονόμους του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας.  

 

O Δήμαρχος 
Κωνσταντίνος  Βοργιαζίδης
 
http://www.inveria.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis