Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:39 | 31/03/2016

Παραθέτουμε την παρακάτω συνέντευξη στη δημοσιογράφο Γιούλη Σταρίδα του Γραμματέα δημοσίων σχέσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων και επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Α. Χρήστου Συνδρεβέλη, ο οποίος πήρε την πρωτοβουλία να ζητήσει τη βοήθεια του γνωστού εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου σχετικά με την σίτιση των σκυλιών της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω έλειψης οικονομικών κονδυλίων.

Η πρωτοβουλία του Θανάση Μαρτίνου
Γλίτωσαν από την... ασιτία οι εκπαιδευμένοι σκύλοι της μονάδας Κ-9 της ΕΛ.ΑΣ., που λίγο έλειψε να μείνουν νηστικοί, λόγω έλλειψης κονδυλίων! Τα απαραίτητα χρήματα για την τροφή των τετράποδων αστυνομικών εξασφάλισε ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος.
Από τις αρχές του έτους, οι συνοδοί των 27 σκύλων-αστυνομικών εξέφραζαν προβληματισμό και δυσαρέσκεια για τις καθυστερήσεις στα χρήματα που έπρεπε να λαμβάνουν για την τροφή και τη φροντίδα τους, με αποτέλεσμα να πληρώνουν από την τσέπη τους. 

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, όπως λέει ο γραμματέας δημοσίων σχέσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Χρήστος Συνδρεβέλης, ο οποίος πήρε την πρωτοβουλία να ζητήσει τη βοήθεια του γνωστού εφοπλιστή.
 
Εκείνος, μόλις άκουσε το πρόβλημα, έδωσε εντολή να αγοραστούν άμεσα τροφές για τους σκύλους Κ-9, όπως και έγινε. Ηδη οι τροφές επαρκούν για έναν μήνα και ως τότε εκφράζεται η ελπίδα η Πολιτεία να δώσει τα χρήματα στους συνοδούς. Αυτή τη διαβεβαίωση έδωσε στους

 

 

συνδικαλιστές αστυνομικούς που τον επισκέφθηκαν ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων ταξίαρχος Νικόλαος Κοκκίνης, που είπε ότι το θέμα θα διευθετηθεί εντός των ημερών.

Οι συνδικαλιστές, πάντως, τον ενημέρωσαν ότι απευθύνθηκαν για ακόμη μία φορά στον κ. Μαρτίνο, επειδή φοβούνται ότι τα σκυλιά θα μείνουν χωρίς τροφή, ώσπου να εξασφαλιστεί το σχετικό κονδύλι. «Απευθυνθήκαμε στο υπουργείο και στους αρμόδιους φορείς, που είπαν ότι υπήρχε κωλυσιεργία σε διαδικαστικής φύσης ζητήματα και ότι θα διευθετούνταν, αλλά με κάποια καθυστέρηση. Επειδή έχουμε να κάνουμε με ζωντανούς οργανισμούς και έπρεπε άμεσα να αγοραστούν τροφές, απευθυνθήκαμε στον Θανάση Μαρτίνο, ο οποίος κάλυψε οικονομικά το ζήτημα, έως ότου διευθετηθεί» εξήγησε στην «Espresso» o Χρήστος Συνδρεβέλης, ευχαριστώντας δημόσια τον εφοπλιστή.

 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis