Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 03/02/2020

Σε μια θάλασσα από πλαστικά πιστόλια μικρού μεγέθους, το παραδοσιακό Beretta Tomcat ξεχωρίζει με τον Inox ολισθητήρα (γνωστό και ως "ανοξείδωτο ατσάλι" για όσους δεν μιλούν άπταιστα Beretta), και το σφυρήλατο πλαίσιο από αλουμίνιο. Ενώ και αυτό το κάνει πιο παχύ και βαρύτερο από ένα μοντέρνο πιστόλι τσέπης που κατασκευάζεται με καλούπι, έχει άλλα προτερήματα. Μάλιστα, το Tomcat έχει μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για εφεδρικό όπλο.

Έχουμε και λέμε συνοπτικά:

Ακρίβεια: 4/5
Δεν είναι ένα πιστόλι για Ολυμπιακό ρεκόρ, αλλά λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος του όπλου και τα σκοπευτικά του, έχει εντυπωσιακή απόδοση στο σκοπευτήρια επιτυγχάνοντας μεγάλη ακρίβεια βολών.

[custom:google-ads]

Αξιοπιστία: 4/5
Πέρα από την ύπαρξη ορισμένων προβλημάτων με την τροφοδοσία κάποιων πιο εξωτικών βλημάτων, το Tomcat λειτουργεί ομαλά και με αξιοπιστία ενώ η μονή ενέργεια δεν παρουσιάζει κάποια δυσλειτουργία.

Κεκαλυμμένη μεταφορά: 4/5
Μπορεί να μην είναι τόσο ελαφρύ ή λεπτό όπως άλλα πιστόλια αυτού του διαμετρήματος, αλλά δεν παύει να είναι να είναι μικροσκοπικό πιστόλι που είναι πανεύκολο να κρυφτεί πάνω σας.

Εργονομία: 3/5
Μια χαρά, αρκεί να προσέξετε λίγο την λαβή σας γιατί ο ολισθητήρας μπορεί να σας «δαγκώσει».

Προσαρμοστικότητα: 2/5
Πέρα από μερικές λαβές από ξύλο και τις διάφορες θήκες, δεν υπάρχουν διαθέσιμα άλλα εξαρτήματα για να διαμορφώσετε το πιστόλι αυτό.

Συνολική βαθμολογία 4/5
Το Tomcat είναι ένα κλασικό εφεδρικό πιστόλι  και είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί. Είναι ένα από τα πιο εύχρηστα και εύστοχα πιστόλια και ο σχεδιασμός της κάννης που της επιτρέπει να ανοίξει χωρίς λύση του όπλου είναι φοβερός

 

Διαβάστε την αναλυτική παρουσίαση στο thetruthaboutguns.com ή δείτε το παρακάτω βίντεο για περισσότερες πληροφορίες

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis