Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
easy education
13:01 | 14/05/2022

Το έγκλημα υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει.

Η επιμόρφωση στην «Εφαρμοσμένη Εγκληματολογία: στο μυαλό ενός δράστη» αφορά την καθεμία και τον καθένα ξεχωριστά.

7 μήνες - 400 ώρες / 16 ECVET

Αυτό γιατί, η κατανόηση της διαφορετικότητας ως προς τη συμπεριφορά και τη στάση προλαμβάνει την τάση τέλεσης έκνομων ενεργειών. Παρακολουθώντας κάποιος τη συγκεκριμένη επιμόρφωση θα έχει εικόνα για τη σφαιρική αντιμετώπιση του εγκλήματος τόσο από τη βιολογική και ψυχολογική σκοπιά έως και τον εκφοβισμό στο σχολείο και από τα βίαια εγκλήματα και τις περιβαλλοντικές θεωρίες έως και τα ανθρώπινα δικαιώματα και την επισκόπηση των μορφών τιμωρίας.

Η συγκεκριμένη επιμόρφωση ενισχύει το προφίλ του εν δυνάμει επιμορφωμένου τόσο για τη διεκδίκηση μίας θέσης εργασίας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα αλλά και τη συντήρηση αυτής μιας και στη σύγχρονη κοινωνία του 21ου αιώνα το έγκλημα συνυπάρχει.

Σημαντικό κομμάτι για την ανάδειξη της ανάγκης της εκπαίδευσης του συνόλου της κοινωνίας για το συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο αποτελεί επίσης η προσέγγιση της δικαστικής εισαγγελίας αλλά και το στίγμα που μπορεί να αφήσει ένα έγκλημα στο σύνολο της κοινωνίας. Η ανάλυση επίσης καθημερινών ζητημάτων, όπως η ενδοοικογενειακή βία ή το εταιρικό και οικονομικό έγκλημα θα ενισχύσει ακόμα ακόμα την ικανότητα αναγνώρισης και αποτροπής ενός εγκλήματος.

Έτσι λοιπόν, μελετώντας κανείς την εγκληματολογία, αποκτά πλεονέκτημα γιατί θα έχει αποκτήσει οικειότητα με την αναγνώριση ενός εγκλήματος άρα θα μπορεί να αποτρέψει μία παράτυπη πράξη ή να αντιμετωπίσει έναν εγκληματία.

Μην χάνεις χρόνο! Ολοκλήρωσε την εγγραφή σου άμεσα!

Με το πέρας του προγράμματος εκδίδεται Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης. Το Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης, δύναται να αποδώσει ποιοτικές ευκαιρίες υψηλής επαγγελματικής αποκατάστασης τόσο στον ιδιωτικό τομέα, όσο και στο Ελληνικό Δημόσιο, όπως κάθε φορά θα ισχύουν τα κριτήρια μοριοδότησης στην εκάστοτε μελλοντική προκήρυξη προσλήψεων.

Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα δικαιούστε & ένα ΔΩΡΕΑΝ μοριοδοτούμενο σεμινάριο διάρκειας 100 ωρών αξίας 175€.

Χρειάζομαι περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα.

 

Τηλέφωνο (help desk 10:00πμ - 16:00μμ): 210 3009703 Fax: 210 300 97 04

E-mail: [email protected]

Site: www.easy-education.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis