Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:44 | 18/06/2016

Τα στελέχη – υποψήφιοι του ψηφοδελτίου «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ» θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους  που τίμησαν με την επιλογή τους το Ψηφοδέλτιό μας εκλέγοντας έναν εκπρόσωπό μας στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣΥΑ και 8 αντιπροσώπους στην ΠΟΑΣΥ. 

Τους τελευταίους  10 μήνες η παράταξή  μας δέχτηκε έναν ανελέητο πόλεμο ο οποίος συνεχίστηκε και κατά την προεκλογική περίοδο. Δεν λυγίσαμε όμως. Αντισταθήκαμε και δικαιωθήκαμε.

 Είμαστε υπερήφανοι για τον αγώνα που δώσαμε, όπως είχαμε δηλώσει εξαρχής , απέναντι σε κάθε μορφή ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ, ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ, ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ και «ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ».

Ταυτόχρονα ευχαριστούμε  και όλους τους συναδέλφους μας , που παρότι επέλεξαν τα άλλα ψηφοδέλτια, μας άκουσαν και έδωσαν προσοχή στο διάλογο, που κάναμε και κερδίσαμε την εκτίμησή και το σεβασμό τους για το αύριο.

 Η επόμενη μέρα μας βρίσκει  στο πλευρό όλων των συναδέλφων. Μαζί τους θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε  με μόνη σκέψη ένα καλύτερο μέλλον στις εργασιακές συνθήκες και την προώθηση για επίλυση όλων των ζητημάτων που αφορούν τον κλάδο μας.

Περισσότερο δυναμικά, περισσότερο διεκδικητικά.


Η Γραμματεία της Προοδευτικής Ανεξάρτητης Συνεργασίας Αστυνομικών.

 

pasapolice.blogspot.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis