Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
283352442_1
22:34 | 02/06/2022

Ανάρτηση από τη σελίδα στο fb της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης:

Η Ένωση Αστυνομικων Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες συναδέλφους των σημερινών επεισοδίων που έλαβαν χώρα για πολλοστή φορά μέσα στο ΑΠΘ.

Είναι απορίας άξιο τι άλλο πρέπει να συμβεί για να γίνει αντιληπτό ότι η Αστυνομία δεν είναι η λύση για όλα τα κοινωνικοπολιτικά προβλήματα. Όταν δεκαετίες ολόκληρες με πράξεις και παραλείψεις οι υπεύθυνοι, κατάφεραν να επιτρέψουν στις «βαριοπούλες» να κάνουν κουμάντο στα ελληνικά πανεπιστήμια, να χτίζουν πορτες καθηγητών και να γκρεμίζουν βιβλιοθήκες , δεν μπορεί απο την μια μέρα στην άλλη και με την τοποθέτηση μιας διμοιρίας στην μέση μιας αχανής πανεπιστημιακής περιοχής να αλλάξουν τα πάντα.

Την δεδομένη στιγμή η αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων δεν θα σημαίνει καμία παραδοχή ήττας. Αντιθέτως, θα είναι μια πράξη βαθιάς υπευθυνότητας απέναντι στην κοινωνία που την δεδομένη στιγμή με τα χιλιάδες προβλήματα που αντιμετωπίζει, το τελευταίο που επιθυμεί είναι κλίμα έντασης και ανούσιων πολιτικών αντιπαραθέσεων.

Αναζητήστε ευθύνες από όλους αυτούς που μέχρι σήμερα δεν εφάρμοσαν τα όσα προβλέπει η νέα νομοθεσία που προσφάτως ψηφίστηκε και επιβάλλετέ τους την άμεση εφαρμογή αυτών.

Φτιάξτε ένα ισχυρό τιμωρητικό πλαίσιο χωρίς παραθυράκια, που θα βάζει τέρμα στην ατιμωρησία της κουκούλας και της βαριοπούλας. Και σε συνδυασμό με την αλλαγή της νομοθεσίας σχετικά με το «πανεπιστημιακό άσυλο» θα έχουν δημιουργηθεί οι κατάλληλες συνθήκες ώστε τα παιδιά μας να έχουν τα πανεπιστήμια που τους αξίζουν .

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis