Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:23 | 29/04/2020

Ακούγοντας προσεκτικά τα μέτρα που θα ισχύουν με την σταδιακή άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας και την σταδιακή επαναφορά της οικονομίας σε κανονικούς ρυθμούς εύκολα καταλαβαίνει ο κάθε συνάδελφος το τι θα επωμιστούμε ως Σώμα..

Θα συνεχίσουμε και σε αυτές τις φάσεις να είμαστε οι "κακοί" της υπόθεσης, αυτοί που θα μπουν μπροστά ώστε να εφαρμοστούν τα νέα μέτρα και θα ακούμε (αν και συνηθισμένοι πλέον) το μακρύ και το κοντό του καθενός εκεί έξω..

Μεγάλο το ψυχολογικό βάρος που θα σηκώσουν για μία ακόμη φορά οι συνάδελφοι..

Η κανονικότητα αυτή μπορεί να επανέρχεται για το σύνολο της κοινωνίας μας από την 4/05, η δική μας κανονικότητα όμως, δεν έπαψε στιγμή όλο αυτό το διάστημα, συνεχίσαμε κάτω από τις πρωτοφανείς αυτές συνθήκες και απροστάτευτοι (να μη γελιόμαστε) να εκτελούμε το καθήκον μας, ότι ακριβώς κάναμε δηλαδή και προ της κρίσης του νέου ιού..

Δε σταματήσαμε να δεχόμαστε πολίτες και να επιλύουμε τις διαφορές τους, δε σταματήσαμε τις συλλήψεις και τις συνοδείες παραβατικών, δε σταματήσαμε τους ελέγχους στο δρόμο, κ.ο.κ., ερχόμενοι σε όλες τις περιπτώσεις σ άμεση επαφή μαζί τους...

Είναι επιτακτική ανάγκη η πολιτεία να μας θωρακίσει τουλάχιστον με τα απαραίτητα και όσον αφορά το οικονομικό δε νομίζω ότι αρκεί ένας στιγμιαίος "μποναμάς"..

Δικαιούμαστε και οφείλουμε να απαιτήσουμε από τη πολιτεία πολλά περισσότερα και με μόνιμο χαρακτήρα στο μισθολόγιο μας ...

Ευάγγελος Αντωνίου

Αντιπρόσωπος Ε.Α.Υ.Θ. στη Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Μέλος Ε.Μ.Α.Σ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis