Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
blog
13:33 | 07/06/2022

Το Πάντειο Πανεπιστήμιο ΚΕΔΙΒΙΜ στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής και στήριξης του συνόλου των πολιτών, ειδικότερα του κρίσιμου κλάδου των εκπαιδευτικών, δίνει τη δυνατότητα, για τον κύκλο του Ιουνίου 2022, για ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθηση των 7 παρακάτω επιλεγμένων μοριοδοτούμενων εξ αποστάσεως σεμιναρίων.

1.Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ): Ολιστική Προσέγγιση

2.Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων

3.Διαπολιτισμική Εκπαίδευση

4.Σχολική Ψυχολογία

5.Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και ψυχολογία της νεανικής σχέσης

6.Παιδοψυχολογία: Ολιστική Προσέγγιση

7.Θετική Ψυχολογία στην εκπαίδευση

Δηλώστε συμμετοχή!

Επιπλέον, στα πλαίσια της παρακολούθησης θα υπάρξει και δωρεάν προσομοίωση λειτουργίας ενός ψηφιακού εργαστηρίου δεξιοτήτων.

Σκοπός της παραπάνω δωρεάν δράσης είναι η υποστήριξη της πρόσβασης στη δια βίου μάθηση για το σύνολο της κοινωνίας αξιοποιώντας οι συμμετέχοντες έγκυρο και υψηλής ποιότητας διαδραστικό εκπαιδευτικό υλικό γνωρίζοντας παράλληλα εγνωσμένης αξίας και επάρκειας επιστημονικά υπευθύνους και εισηγητές. Η δωρεάν εξ αποστάσεως παρακολούθηση για τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια που υλοποιούνται από το Πάντειο Πανεπιστήμιο ΚΕΔΙΒΙΜ σε συνεργασία με την Easy Education δεν συμπεριλαμβάνει υποστηρικτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες αξιολόγησης.

Δείτε δείγμα εκπαιδευτικού υλικού παρακάτω: https://ispring-cloud-437.ispringcloud.eu/acc/A2Ty50ExMDQyODE/s/104281-…

 

Τα μαριοδοτούενα σεμινάρια που παρέχονται με δωρεάν παρακολούθηση είναι τα κορυφαία προγράμματα στην επιλογή των εκπαιδευτικών ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.

Χιλιάδες εκπαιδευτικοί απολαμβάνουν το μαθησιακό αποτέλεσμα των σεμιναρίων θέτοντας εαυτόν πλέον επίκαιρο και ικανό να ανταπεξέλθει στην αίθουσα διδασκαλίας.

Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα, σε όσους επιθυμούν, να λάβουν το αναγνωρισμένο  μοριοδοτούμενο και με δια βίου ισχύ πιστοποιητικό του Παντείου Πανεπιστημίου Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. αξιοποιώντας το σύνολο των υποστηρικτικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών & των απαραίτητων υπηρεσιών αξιολόγησης.  καταβάλοντας το ανάλογο κόστος ως αναγράφεται παρακάτω.

Μάθε για τις επιπλέον παροχές υπηρεσιών εκπαίδευσης & αξιολόγησης σε περίπτωση επιλογής τους:

  • Πλήρης πρόσβαση στην βιβλιοθήκη του Παντείου και άλλων ελληνικών & ξένων πανεπιστημίων και διαδανεισμός βιβλίων.
  • Καθημερινή υποστήριξη σε εκπαιδευτικά και διοικητικά θέματα.
  • Διάδραση στις ζωντανές τηλεδιασκέψεις με κορυφαίους επιστημονικά υπεύθυνους και εισηγητές.
  • Συμμετοχή σε case studies, εργασία και αξιολογήσεις.
  • Μοριοδοτούμενο αναγνωρισμένο πιστοποιητικό παρακολούθησης με διά βίου ισχύ και την ασφάλεια του Παντείου Πανεπιστημίου
  • Δώρο επιμόρφωση 100 ωρών αξίας 175€.
  • Και -50% σε οποιαδήποτε επόμενη επιμόρφωση (πέραν των 7 με τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής).
  • Εγγραφή με μόλις 60€

Το κόστος του συνόλου των υπηρεσιών εκπαίδευσης,  αξιολόγησης και έκδοσης του μοριοδοτούμενου πιστοποιητικού ανέρχεται στα 190€ για συγκεκριμένες εκπτωτικές κατηγορίες και ρυθμίζεται σε 3 δόσεις. *Αρχική τιμή 255€

Οι κατηγορίες είναι:

Άνεργοι, εκπαιδευτικοί & εν δυνάμει εκπαιδευτικοί, ΑμεΑ, σε περίπτωση προεξόφλησης ή για πρόωρη εγγραφή (10 μέρες πριν την έναρξη), για ομάδες 5 ατόμων και άνω, για όσους παρακολουθούν ή έχουν παρακολουθήσει έως και 18 μήνες από την έναρξη του παρόντος οποιοδήποτε άλλο συνεργατικό πρόγραμμα του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Παντείου Πανεπιστημίου με το KΔΒΜ Easy Education, για απόφοιτους του Παντείου Πανεπιστημίου, για καθηγητές όλων των τριτοβάθμιων εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

 Δήλωσε συμμετοχή εδώ για τα δωρεάν προγράμματα και κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σου για οποιαδήποτε διευκρίνιση.          

Τ: 210 300 9703 (help desk 10:00 - 16:00 εργάσιμες καθημερινές)

www.easy-education.gr & www.e-learning.panteion.gr

[email protected]

 

Τα παραπάνω δωρεάν εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενα  σεμινάρια υλοποιούνται απο το ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με το ΚΕΔΙΒΙΜ Easy Education.

Εικόνα
991

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis