Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:00 | 24/11/2015

Κλειστή θα παραμείνει σήμερα η κυπριακή πρεσβεία μετά την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα, στα γραφεία του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών που βρίσκονται απέναντι από την Πρεσβεία, στην οδό Ξενοφώντος 5 στο Σύνταγμα.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και οι υπάλληλοι της Πρεσβείας έχουν ειδοποιηθεί να μην προσέλθουν σήμερα στην εργασία τους.

Στην Πρεσβεία έχει προσέλθει μόνο ο πρέσβης Κυριάκος Κενεβέζος ο οποίος επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι το κτίριο της κυπριακής διπλωματικής έδρας έχει υποστεί αρκετές υλικές ζημίες επισημαίνοντας ότι το σημαντικότερο είναι ότι δεν υπήρξαν συνέπειες σωματικής βλάβης σε ανθρώπους από την έκρηξη. Η πρεσβεία από τις πρώτες πρωινές ώρες, όπως είπε, συνεργάζεται με τις αρχές προκειμένου να παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια ζητηθεί.

Ο κ. Κενεβέζος εξέφρασε, τέλος, τον αποτροπιασμό του για την τρομοκρατική ενέργεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα της έκρηξης δεν υπήρχε αστυνομική φρουρά στην πρεσβεία της Κύπρου, που ενδεχομένως θα μπορούσε να αποτρέψει αυτή την ενέργεια.


http://www.iefimerida.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis