Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:09 | 20/06/2019

Είναι μία από τις πιο συνηθισμένες απάτες, με την ΕΛ.ΑΣ να έχει εκδώσει πολλές σχετικές ανακοινώσεις. Επιτήδειοι τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους πολίτες και τους «ενημερώνουν» για κάποιο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη κάποιος συγγενής τους ζητώντας χρήματα.

Αυτή τη φορά, όμως, οι επιτήδειοι έπεσαν στη «φάκα» της ΕΛ.ΑΣ, διότι επιχείρησαν να εξαπατήσουν αστυνομικό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το kozanilife.gr, το πρωί της Τρίτης ένας άνδρας προφασιζόμενος τον γιατρό τηλεφώνησε σε έναν 56χρονο αστυνομικό, ο οποίος βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας σε γραφείο εντός του Αστυνομικού Μεγάρου Κοζάνης.

[custom:google-ads]

Ο άνδρας είπε στον αστυνομικό ότι η κόρη του εμπλέκεται σε ατύχημα και χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης ζητώντας το ποσό των 20.000 ευρώ.

Ο 56χρονος αστυνομικός αντιλήφθηκε άμεσα ότι προσπαθούν να τον εξαπατήσουν, «έπαιξε» το παιχνίδι των επιτηδείων και εξέφρασε έντονη ανησυχία για το –υποτιθέμενο- ατύχημα δίνοντας ραντεβού σε προκαθορισμένο σημείο για την παράδοση των χρημάτων.

Άμεσα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση και άνδρες της αστυνομίας βρέθηκαν στο σημείο συλλαμβάνοντας επ’ αυτοφώρω τους δράστες κατά την παράδοση των χρημάτων. Πρόκειται για μία 41χρονη γυναίκα Ρουμανικής καταγωγής και ένας άνδρας 32 ετών βουλγαρικής καταγωγής.

Επίσης, αναζητούνται άλλα τέσσερα άτομα, τα οποία, όπως προέκυψε από την προανάκριση, είχαν συστήσει από κοινού οργάνωση και δρούσαν εξαπατώντας ανυποψίαστους πολίτες.

 

Διαβάστε περισσότερα στο enikos.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Συμπλοκή με πυροβολισμούς στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis