Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:46 | 14/11/2018

Σε συναγερμό βρίσκεται η Αστυνομία ενόψει των εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου, που θα κορυφωθούν το Σάββατο με την πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία. Στα δρακόντεια μέτρα που θα ληφθούν περιλαμβάνεται και η χρήση των μη επανδρωμένων αεροσκαφών που διαθέτει η ΕΛ.ΑΣ.
[custom:google-ads]
Τα συγκεκριμένα μη επανδρωμένα έχουν ιδιαίτερες ικανότητες, όπως έχει καταγράψει σε πλήρες ρεπορτάζ ο φακός του zougla.gr

Πάνω από το κέντρο της Αθήνας θα πετούν συνεχώς τα drones, καθώς και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να κατοπτεύεται όλη η περιοχή και να υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα στο Κέντρο Επιχειρήσεων.

Ο σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ. προβλέπει, μεταξύ άλλων, την παρουσία πολύ μεγάλης αστυνομικής δύναμης, τουλάχιστον 5.000 ανδρών σε όλο το κέντρο της Αθήνας, σε αστυνομικά τμήματα και γενικότερα σε κτήρια όπου στεγάζονται κρατικές υπηρεσίες. Επιπλέον, στην περιοχή των Εξαρχείων θα βρίσκονται πολλοί «μυστικοί» αστυνομικοί που θα παρατηρούν τυχόν ύποπτες κινήσεις ατόμων, καθώς και κτίρια, τα οποία τελούν υπό κατάληψη.

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis