Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:49 | 19/07/2015

Η σοβαρότητα του θέματος κύριοι, φαίνεται να υπερβαίνει την φαντασίας.   

 

Η κοινωνική πραγματικότητα θα αποβάλλει ως μη λειτουργικό το μνημόνιο που της επιβάλλετε … πως; 

 

Θα εκτοξευτεί η παραοικονομία στο 200%, η φοροδιαφυγή και η φοροαποφυγή δεν θα έχουν προηγούμενο, η οικονομική μικροπαραβατικότητα θα γίνει το χόμπι των Ελλήνων, η ξακουστή εφευρετικότητα των οποίων θα εξειδικευτεί, στο πώς να παρακάμψουν, όλους εκείνους του δυσβάστακτους όρους που απαιτεί η εφαρμογή του μνημονίου, το οικονομικό έγκλημα θα ανθίσει, κ.α

 

Μα το χειρότερο!!!

 

Θα βρεθούν τρόποι να παρακαμφθεί ο « έλεγχος » που ασκεί απόλυτα, το τραπεζικό σύστημα. Τι θα σημάνει η παράκαμψη του τραπεζικού συστήματος;; … μπορείτε να το φανταστείτε.

 

Η σύγκρουση του μνημονίου που ψηφίσαμε ( όλοι μαζί ) κύριοι, με την κοινωνική πραγματικότητα θα είναι σφοδρή. Ο εκκωφαντικός ήχος της θα ακουστεί στις χώρες όλων όσων είχαν ενδιαφέρον για το μέλλον μας κι ακόμα παραπέρα.

 

.. και τότε, θα πέσουμε πάλι στην παγίδα. Αυστηρούς ελέγχους από πολλά υποσχόμενους νέους μηχανισμούς, θα φορτώσουμε πάλι την δικαιοσύνη με υποθέσεις κτλ … για να γίνει τι;;

 

Για να δώσει ο πεινασμένος και το μισοφαγωμένο κουλούρι που κρύβει στο σακούλι του;

 

Ετούτη δω η Βουλή πράγματι, έκαμε κάτι το εκπληκτικό. Για πρώτη φορά τα περισσότερα κόμματα λειτούργησαν ως οικουμενική κυβέρνηση εθνικής Σωτηρίας, χωρίς να «μετακινηθούν ». Πολύ φοβόμαστε, ότι θα πρέπει να σφυρηλατήσετε αυτήν την συνεργασία ώστε να γίνει ακόμα πιο δυνατή, ενόψει των αδιανόητων καταστάσεων που θα λάβουν χώρα μέχρι το 2019 … κύριοι.

 

..και επειδή η δύναμη μας είναι, και οι προτάσεις μας … προτείνουμε.

 

• Εκεχειρία των πολιτικών δυνάμεων έως τον Ιούνιο του 2019, ώστε να δυνηθεί η πολιτική ενότητα … μόνο όλοι μαζί θα μπορέσουμε – ακόμα και αυτοί που διαφωνούν είναι το ίδιο χρήσιμοι.

 

• Να κλιμακωθεί η ¨επίθεσή μας ¨ στο χρέος, ενδείκνυτι να καταγγελθεί επίσημα και απορούμε γιατί δεν έχει γίνει ακόμα με όλα όσα έχουν προκύψει.

 

• Να τεθεί ( αρχικά ως ενδεχόμενο ) η διεξαγωγή δημοψηφίσματος το 1ο τρίμηνο του 2016, περί της παραμονή μας ή όχι στην νομισματική ένωση της Ε.Ε, έτσι, οι εταίροι μας, θα αγωνιούν για την ορθότητα της συμφωνίας που μας επέβαλαν.

 

• Να επιδιώξουμε άμεσα την δημιουργία Ευρωπαϊκών μηχανισμών καταπολέμησης της διαφθοράς και της συλλογής φόρων … για τα κράτη που βρίσκονται σε πρόγραμμα … μην κοροϊδευόμαστε, δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα θέματα αυτά στον βαθμό που απαιτείτε για να σώσουμε το «παιχνίδι »

 

Απλά … «ακούστε μας »

 

 

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

[email protected]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis