Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:14 | 18/07/2015

Δημοσιεύουμε κειμενο που εστάλη από αστυνομικούς στο policenet.gr

Την κρυφή επιθυμία της πλειοψηφίας των ανθρώπων σε αυτό το πλανήτη, όλα γύρω τους να κατευθύνονται σύμφωνα με τη σκέψη τους, εκμεταλλεύονται κάποιοι, έτσι…

Το μήλο της έριδος ΑΥΤΩΝ, είμαστε όλοι εμείς... η κοινή γνώμη.

Αυτήν θέλουν να πείσουν ότι έχουν δίκιο Αυτήν θέλουν να κατευθύνουν προς μια συγκεκριμένη επιλογή ή παραδοχή. Αυτήν χρειάζονται ...για να τους ψηφίσει. Αυτήν χρειάζονται - ως προϊόν κατανάλωσης, που θα καταναλώνει τα προϊόντα τους ... με σκοπό το κέρδος τους κ. α  

Για τον λόγο αυτό έχουν στήσει μηχανισμούς χειραγώγησης, με την "τελευταία λέξη της τεχνολογίας " … ποιοι;; … θα το καταλάβετε λίγο ποιο κάτω!!

Μηχανισμούς που πρέπει να γνωρίζουμε για να καταλαβαίνουμε την σκοπιμότητά τους και την ειλικρίνεια τους ΟΠΩΣ …

1.Την εφαρμογή τακτικών .. δόγματος ΣΟΚ, σε βάρος της κοινής γνώμης και έτσι, την δημιουργία συνήθως υπερβολικής ανησυχίας που οδηγεί σε ακινησία. παράδειγμα: ..τα Capital Controls στις τράπεζες.

1α. Την τακτική του αποπροσανατολισμου. Παράδειγμα : Θα παρατηρήσετε ξαφνικά, όλα τα ΜΜΕ ( κυρίως) να ασχολούνται με ΜΟΝΟ ένα θέμα π.χ με πυρκαγιές ή τις περιπτώσεις ρατσιστικής βίας, ώστε, να αποσπαστεί η κοινή γνώμη από ένα άλλο θέμα, η παραμονή στο οποίο κρίθηκε "ασύμφορη "

1β. Την τεχνική, της συστηματικής παραπληροφόρησης, της σκόπιμης παρερμηνείας κτλ. παράδειγμα: αμέσως μετά την ομιλία του όποιου πρωθυπουργού, πολλοί «εξειδικευμένοι » δημοσιογράφοι , σπεύδουν να εξηγήσουν τι ακούσαμε.

2. Την τεχνική της δημιουργίας προβλημάτων, και στη συνέχεια παροχής των λύσεων , την δημιουργία ανασφάλειας για το αύριο χωρίς βάση . παράδειγμα: ... σου δείχνουν » την καταστροφή όταν χρεοκοπήσουμε , για να δεχτείς ‘λογικά ‘ την λιγότερο χειρότερη καταστροφή, το μνημόνιο.

3. Την τεχνική της υποβάθμισης ή της υπερβολικής αναβάθμισης κάποιου γεγονότος, θέματος κτλ παράδειγμα : πριν την ψήφιση του νέου μνημονίου, βλέπουμε αναφορές για την διαγραφή του χρέους ή τα ΜΜΕ παίζουν συνέχεια τον ξυλοδαρμό μετανάστη από αστυνομικό, πριν την ψήφιση νόμου για την κρατική αυθαιρεσία.

4. Την στρατηγική της αναβολής (Σαλαμοποίηση), με σκοπό την εξάντληση της κρίσης σας.παράδειγμα: κάθε χρόνο την τελευταία στιγμή παρατείνεται η υποβολή φορολογικής δήλωσης, ώστε να διατηρηθεί το ενδιαφέρον, ή οι συνεχείς αναβολές του Eurogroup, της απόφασης, για το μέλλον της Ελλάδας, ή η διατήρηση σε παρατεταμένη λιτότητα, που παραλύει έτσι την κοινωνία και που σιγά - σιγά την προσαρμόζει....χωρίς να μπορεί να αντιδράσει.

5. Την στρατηγική του να απευθύνεσαι στο κοινό σαν να είναι μωρά παιδιά και να του θέτεις διλήμματα, όταν πλέον το έχεις οδηγήσει σε αδιέξοδο. Παράδειγμα: Χρεοκοπία ή σκληρότερο μνημόνιο, Εκτός Ευρώπη και χάος ή εντός Ευρώπης και οικονομικό προτεκτοράτο, κίνδυνος «κουρέματος» καταθέσεων σε περίπτωση εκλογών. κ.α

6. Την τεχνική του να απευθύνονται στο συναίσθημα μάλλον παρά στη λογική, εκεί που δεν ενδείκνυται, αλλά να λένε και άλλα να κάνουν Παράδειγμα: Δήλωση-δεν θα επιτρέψουμε την πώληση της πατρίδας μας, αλλά για το καλό μας θα δεχτούμε μια επαχθής συμφωνία ή δεν θέλουμε τα παιδιά μας να μας που προδότες, αλλά δεν θέλουν να πεινάσει ο Ελληνικός λαός ... ώστε, όποια κατεύθυνση κι αν ακολουθηθεί να έχει βάσει "συναισθηματικής "δικαιολογίας.

7. Την τεχνική του να κρατάνε το κοινό σε άγνοια και ανοησία ή να στρέφουν την προσοχή του σε άλλα θέματα. Παράδειγμα:Κανείς δεν λέει ότι το χρέος της Ελλάδας είναι πλασματικό και «υφίσταται » μόνο και μόνο για να χρησιμοποιηθεί ως μέσο πίεσης, κανείς δεν μας λέει ότι, βρισκόμαστε σε "ελεγχόμενη πτώχευση".

8. Την τεχνική του να ενθαρρύνεις το κοινό να αρέσκεται στη μετριότητα. Παράδειγμα Ρεπορτάζ για το ότι κατακλύζονται οι παραλίες σε περίοδο κρίση, ότι ο Ελληνικός λαός είναι ένας περήφανος λαός, ότι οι Έλληνες παρά την κρίση γλεντάνε κ.α

9. Την τεχνική του να δείχνουν έμφαση στο προφανές ή ότι γνωρίζουν τις ανάγκες των ατόμων καλύτερα από όσο τις γνωρίζουν τα ίδια για τον εαυτό του. παράδειγμα: Σε απόγνωση οι γέροντες στις ουρές έξω από τις τράπεζες για 60 ευρώ, χιλιάδες ακυρώσεις στον Τουρισμό λόγο κρίσης και Capital Controls, υπάρχει το ενδεχόμενο κουρέματος των καταθέσεων κτλ Ο καθένας μας λοιπό, ας «μάθει », ας αναρωτηθεί την επόμενη φορά, γιατί λένε γι αυτό, γιατί προέκυψε αυτό το θέμα, γιατί έχει αυτές μόνο τις επιλογές.

 

Ο καθένας μας, ας αναρωτηθεί ποια είναι η σκοπιμότητα, ποια είναι τα συμφέροντα, ποιοι θα ωφεληθούν εάν συμβεί αυτό που μας λένε ή το άλλο που μας κρύβουν

Ο καθένας μας ας καταλάβει γιατί τόσο πολύ θέλουν να πιστέψει το ένα η το άλλο.

Ας δείξουμε σε όλους αυτούς που αρέσκονται στην χειραγώγηση μας … τι σημαίνει λαϊκή Κυριαρχία, τι σημαίνει η διατύπωση στο άρθρο 1 παρ 3 του Συντάγματος …

– Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

 

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

[email protected]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis