Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:14 | 18/03/2020

Επιστολή προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη έστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών με την οποία ζητεί να ληφθούν μέτρα προστασίας για την ασφάλεια των κλειστών εμπορικών καταστημάτων λόγω της επιδημίας του κορονοϊού. Σημειώνεται ότι η επιστολή αυτή κοινοποιήθηκε και στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Όπως αναφέρεται στην Επιστολή του Συλλόγου, «Το κλείσιμο των καταστημάτων λιανικής, δημιουργεί νέα δεδομένα στους εμπορικούς άξονες της Αθήνας. Η εποικοδομητική συνεργασία που είχε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών με το Υπουργείο σας και τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, με σκοπό τη βελτίωση του αισθήματος ασφάλειας στο δημόσιο χώρο, αλλάζει πλέον μορφή.

"Αξιότιμε Υπουργέ, οι προτεραιότητες πλέον εξ' ανάγκης είναι διαφορετικές, γι' αυτό σας παρακαλούμε, να εντάξετε στο νέο επιχειρησιακό σχεδιασμό της ΕΛ.ΑΣ τη φύλαξη σε 24ωρη βάση των εμπορικών καταστημάτων, για όσο χρονικό διάστημα αυτά θα παραμένουν κλειστά. Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών θα συνεχίσει την αδιάλειπτη και δημιουργική συνεργασία με το Υπουργείο σας και την ΕΛ.ΑΣ και θα είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε θέμα προκύψει».

Πηγή:  enikonomia.gr

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis