Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
α
10:39 | 29/10/2022

Στην εκπομπή Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά μίλησε το Σάββατο ο επισμηναγός Χριστόδουλος Γιακουμής, ο πιλότος που συγκίνησε τους Έλληνες με το μήνυμα εν πτήσει κατά την χθεσινή παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

«Είμαστε και θα παραμένουμε έτοιμοι. Τιμή σε εκείνους που φυλλάττουν Θερμοπύλες. Χρόνια Πολλά στην Ελλάδα και στον ελληνισμό απανταχού της γης» είπε στο συγκινησιακά φορτισμένο μήνυμά του

Διαβάστε επίσης

Μιλώντας για το μήνυμα που απηύθυνε χθες, είπε ότι το βάρος είναι μεγάλο, «προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με τον ελληνικό λαό και να πούμε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι εδώ, ισχυρές και δυνατές, προσπαθούμε όσο πιο ψύχραιμοι και επαγγελματίες γίνεται».

Σημείωσε ότι «όλοι οι ελιγμοί του αεροσκάφους γίνονται καθημερινά από τους ιπταμένους της Πολεμικής Αεροπορίας σε λίγο πιο μεγάλα ύψη».

«Για την πραγματοποίηση αυτών των ελιγμών απαιτείται καθαρό μυαλό και ψυχραιμία, σιγά σιγά δουλεύοντάς το, όλα γίνονται, το αεροσκάφος γίνεται προέκταση του εαυτούς μας» είπε.

Το αεροσκάφος ήταν F-16 Block 52 Plus με βάση τα Χανιά. Είναι από τα πιο σύγχρονα στην Ευρώπη, είπε.

Σε ερώτηση αν έτυχε σε συμπλοκή με Τούρκους, απάντησε ότι αυτό είναι μια καθημερινότητα για όλους τους ιπταμένους, έχουμε βρεθεί αρκετές φορές αντιμέτωποι».

thestival.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis