Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:01 | 07/02/2022

O λόγος για τον Επικελευστή του Λιμενικού Παρασκευόπουλο Ηλία που υπηρετεί στο Λιμενικό Τμήμα της Αντίκυρας και επιβεβαιβώνει μέσα από την δική του συγγραφική προσπάθεια, ότι οι ένστολοι όλων των Σωμάτων έχουν ιδιαίτερα ενεργό ρόλο και σε δημιουργικούς τομείς που δεν σχετίζονται με τα επαγγελματικά τους καθήκοντα.

Το βιβλίο του κ. Παρασκευόπουλου, έχει τίτλο "Μια στάση για τη γυναίκα" και πρόκειται για μία ιστορία που εξυμνεί τον έρωτα, την έκσταση και το μαρτύριο· την ελευθερία και τη σκλαβιά μαζί· την ανάγκη τού να θες ν’ αγγίξεις και να αισθανθείς. Μιλάει για το πάθος το οποίο, αν γίνει αγάπη, θα κρατήσει για πάντα. Εξυμνεί τον παθιασμένο εραστή που καίγεται για το αντικείμενο του πόθου του, που ονειροπολεί διαρκώς κάνοντας εμμονικές σκέψεις, αδυνατώντας να αναγνωρίσει τις πιθανές ατέλειες τού λατρεμένου του προσώπου.

Δείτε περισσόετρα για το βιβλίο εδώ

(ειδική τιμή για ένστολους 13 ευρώ - επικοινωνήστε με τον συγγραφέα εδώ)


Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Ηλίας Παρασκευόπουλος είναι Λιμενικός. Έχει υπηρετήσει σε διάφορες λιμενικές αρχές, με αίσθημα καθήκοντος και αυταπάρνησης.

Απόφοιτος σχολής διοίκησης και οικονομίας, λάτρης της γυμναστικής και της μουσικής, εμπνέεται από το γέλιο, την αυτοκριτική, την αγάπη. Πιστεύει ότι η γραφή είναι ελευθερία, έκφραση, συνάντηση, δημιουργία⸱ αποτελείται από μικρές αναπνοές που αποτυπώνονται στο χαρτί, σηματοδοτείται από  λέξεις που σου δείχνουν τον δρόμο.

Γιατί, όποτε οι εξελίξεις υπερφαλαγγίσουν τις προσωπικές σου αναστολές, τότε αναγκαστικά βρίσκεσαι στην πρώτη γραμμή…

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis