Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:05 | 02/11/2015

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η πλειοψηφία των Άγγλων είναι παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο. Είναι επίσης δεδομένο πως, κατά κανόνα, η ομάδα που υποστηρίζουν είναι η ομάδα της περιοχής τους. Το ίδιο συμβαίνει όπως φαίνεται και με την αστυνομία, που το περασμένο Σαββατοκύριακο είχε διάθεση να... τρολάρει μέσω των social media φίλους κι αντιπάλους.

Γράφει η Ευγενία Κουντούρη

Το πρώτο περιστατικό «τρολαρίσματος» αφορούσε τον Γουέιν Ρούνεϊ και την αστυνομία του Μάντσεστερ που μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter εξέδωσε «amber alert» για τον παίκτη της Γιουνάιτεντ!

Οι μέτριες εμφανίσεις και η αφλογιστία του αρχηγού της ομάδας, έκαναν αυτόν που διαχειρίζεται τον λογαριασμό της υπηρεσίας να ποστάρει το εξής απίστευτο τιτίβισμα:

«Ειδοποίηση εξαφάνισης ατόμου -Γουέιν Ρούνεϊ, τελευταία φορά εθεάθη στην περιοχή του Τράφορντ φορώντας κόκκινη μπλούζα. Όποιος τον έχει δει παρακαλείται να ειδοποιήσει τους συναδέλφους του».

Το τιτίβισμα προκάλεσε πάντως πολλές αντιδράσεις, με αποτέλεσμα να διαγραφεί τελικά από τον λογαριασμό της αστυνομίας, αφού πρώτα ο διαχειριστής τόνισε πως για να αποφύγει το... λιντσάρισμα, αποχωρούσε.

tweet-rooney-650

Ο... βιασμός της Σάντερλαντ

Το δεύτερο περιστατικό ήρθε λίγα χιλιόμετρα μακριά, στο Λίβερπουλ. Η νίκη της Έβερτον επί της Σάντερλαντ με 6-2 οδήγησε στην εξής συνομιλία της αστυνομίας με τους φαν της ομάδας:

«Γεια σας θα ήθελα να καταγγείλω έναν βιασμό που έγινε στο Γκούντισον Παρκ, στο Λίβερπουλ, την 1η Νοεμβρίου στις 3.00»

Η απάντηση της αστυνομίας του Μέρσεϊσάιντ;

«Επιβεβαιώστε πως δεν υπήρχε πραγματικός βιασμός; Η Σάντερλαντ σίγουρα πιάστηκε με κάτω τα παντελόνια πάντως».

merseysidepolicetweet

Σε άλλο τιτίβισμα κι ενώ ένας οπαδός ρώτησε εαν μπορεί να γίνει κάτι με τον επαναλαμβανόμενο βιασμό της Τσέλσι, η αστυνομία απάντησε

«Λυπάμαι, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δεν είναι έγκλημα να χάνεις βδομάδα μπαίνει, βδομάδα βγαίνει»...

Τα συγκεκριμένα τιτιβίσματα προκάλεσαν νέο κύμα διαμαρτυρίας, αφού σημειώθηκε πως η αστυνομία συμμετείχε σε «αστεία που αφορούν βιασμούς».

merseysidepolicetweet3

Εμείς πάντως θα σημειώσουμε πως το τρολάρισμα της Αγγλικής αστυνομίας, ήταν απλά επικό.

http://www.koolnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis