Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:30 | 21/10/2015

Επιδείνωση του καιρού αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές.

Στα δυτικά και τα βόρεια άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια.

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

  • Μακεδονία, Θράκη

καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως από το μεσημέρι, αρχικά στη Μακεδονία και βαθμιαία και στη Θράκη.
άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου, στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

  • Nησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος

καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους τοπικά ισχυρές.
άνεμοι: στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5, στα νότια από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 17 έως 23 βαθμούς Κελσίου, στην Ηπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

  • Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία καταιγίδες, τα φαινόμενα από το μεσημέρι θα είναι πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρά.
άνεμοι: στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, στα νότια από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

  • Κυκλάδες, Κρήτη

καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και από το απόγευμα καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές κυρίως στις Κυκλάδες.
άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 πρόσκαιρα στις Κυκλάδες τοπικά 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

  • Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία καταιγίδες, τα φαινόμενα κυρίως από το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους ισχυρά.
άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

  • Αττική

καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες, τα φαινόμενα από το απόγευμα πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά.
άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

  • Θεσσαλονίκη

καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, τα φαινόμενα θα είναι πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρά.
άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2026 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis