Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 25/11/2019

Συνελήφθη, προχθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, 49χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, απείθεια και επικίνδυνη οδήγηση.

Ειδικότερα, προχθες (23.11.2019) το μεσημέρι, ο 49χρονος εντοπίσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, να οδηγεί το όχημά του και μη σταματώντας σε σήμα αυτών ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να αποφύγει τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο όχημα και να προσκληθούν υλικές ζημιές, ενώ συνέχισε την πορεία του και λίγο πιο πέρα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

[custom:google-ads]

Κατά τη διαδρομή ο 49χρονος απέρριψε στο έδαφος μία συσκευασία, περιέχουσα ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -237,4- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε, ενώ σ την κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -730- ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του ανωτέρω, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -193,1- γραμμάρια κάνναβης, καθώς το χρηματικό ποσό των -263- ευρώ , ενώ επίσης κατασχέθηκε και το ανωτέρω όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis