Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:19 | 15/08/2022

Η τιμητική διάκριση για τον πρώην αστυνομικό διευθυντή του νησιού ήρθε εξαιτίας της πολύπλευρης συνεισφοράς του στην κοινωνία, ιδιαίτερα της Κέρκυρας, από τα καθήκοντα του ως Αξιωματικός, αλλά κι από την επιτυχημένη θητεία του ως πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών.

Η σχετική ανακοίνωση

Διαβάστε επίσης

Η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Ιονίων Νήσων, που έλαβε χώρα την 3-8-2022, ενέκρινε ομόφωνα πρόταση του Δ.Σ. για την ανακήρυξη του Αστυνομικού Διευθυντή κου Ματθαίου Γιαννούλη ως Επίτιμου Προέδρου της, ο οποίος υπήρξε ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Ι.Ν. για 12 έτη.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Επαμεινώνδας Κατωπόδης του απένειμε τιμητική πλακέτα για τις μακροχρόνιες και εξαιρετικές υπηρεσίες που έχει προσφέρει από τη θέση του ως Πρόεδρος, την οποία υπηρέτησε με επιτυχία, εντιμότητα, αφοσίωση και αυταπάρνηση, καθώς και για την πολύπλευρη συνεισφορά του στην κοινωνία, ιδιαίτερα της Κέρκυρας, από τα καθήκοντα του ως Αξιωματικός.

Ο κ. Γιαννούλης φανερά συγκινημένος μας ευχαρίστησε γι’αυτή την τιμητική μας ενέργεια και μας προέτρεψε να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι, να διεκδικούμε τα εν δικαίω και διαρκώς να βελτιωνόμαστε ανταποκρινόμενοι στην υπηρεσία του πολίτη και της κοινωνίας.

Πηγή:  corfupress.com

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis