Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:59 | 21/12/2020

Μέλη της αναρχικής ομάδας του «Ρουβίκωνα» πραγματοποίησαν παρέμβαση εχθές το βράδυ, στο σπίτι του ιδιοκτήτη των Jumbo.

Ο Ρουβίκωνας, σε ανακοίνωσή του σημειώνει:

«Ο Απόστολος Βακάκης, ιδιοκτήτης των Jumbo, σε πρόσφατη συνέντευξή του μοιράστηκε τη ´φιλοσοφία´ του σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του ομίλου Jumbo. Φυσικά δεν εκπλαγήκαμε όταν μετά από την παράθεση αριθμών και ποσοστών με σκοπό να αποδείξει τη ζημιά που υπέστη η επιχείρηση, κατέληξε να προτείνει 7ήμερη και 12ωρη εργασία ακόμα και εν μέσω πανδημίας.

Είναι γνωστό πως οι μεγαλοεπιχειρηματίες όταν μιλούν για επιβίωση του κλάδου τους, εννοούν τη διαφύλαξη του κέρδους τους και ο μόνος τρόπος για να το καταφέρουν είναι η καταπάτηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Σήμερα επισκεφθήκαμε την οικία του Βακάκη για να μοιραστούμε τη δική μας φιλοσοφία.

Το 8ωρο κερδήθηκε με αγώνες και αίμα. Το ωράριο των εργαζομένων δεν είναι παιχνίδι.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 8ΩΡΟ».

Για το θλεέμα τοποθετήθηκε και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος με ανάρτησή του στο twitter καταδικάζει την παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Απόστολου Βακάκη: «Καταδικάζω μετά βδελυγμίας την αθλιότητα αυτή. Το σπίτι του κάθε ανθρώπου είναι τόπος ιερός και όχι χώρος για φασαρίες και ο κ. Βακάκης αποτελεί υπόδειγμα επιχειρηματία όλα αυτά τα χρόνια. Η ζημιά που έχει υποστεί και αυτός είναι δυστυχώς μεγάλη. Ντροπή!».

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis