Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:39 | 20/01/2022

Στα πλαίσια των επαφών και συζητήσεων με τους συναδέλφους μας και με γνώμονα πάντα τη συμπαράσταση του σωματείου μας σε αυτούς και στις Υπηρεσίες τους, την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις από το Προεδρείο και Μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης μας σε νευραλγικές Υπηρεσίες της Δ.Α. Ηρακλείου και ειδικότερα στα Α.Τ. Χερσονήσου και Αερολιμένα Ηρακλείου, που σηκώνουν το κύριο βάρος του τουρισμού στο Νομό μας. Συζητήθηκαν αναλυτικά τα θέματα που απασχολούν τις Διοικήσεις τους και τους εκεί υπηρετούντες συναδέλφους.

Ειδικότερα τέθηκαν τα ζητήματα της ενίσχυσης των παραπάνω υπηρεσιών με ανθρώπινο δυναμικό το συντομότερο δυνατόν ενόψει της τρέχουσας τουριστικής περιόδου,  προκειμένου να αποφευχθούν καταστάσεις του παρελθόντος που οι ενισχύσεις διατάχθηκαν μεσούσης της περιόδου και της ενίσχυσης με υπηρεσιακά οχήματα στα οποία παρατηρήθηκε η έλλειψη για την κάλυψη των Υπηρεσιακών αναγκών.

Επιπρόσθετα για το Α.Τ. Αερολιμένα το ζήτημα των ελέγχων κατά του κορονοϊου covid-19 από συναδέλφους σε τουρίστες που εισέρχονται στη χώρα, καθώς αρμόδιες είναι άλλες υπηρεσίες σύμφωνα με τα ισχύοντα ΦΕΚ. Ακόμα επισκεφτήκαμε το Τ.Α.Ε. Ηρακλείου, μια από τις πιο μάχιμες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης μας όπου και εκεί τέθηκαν και συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα που αφορούν το προσωπικό και την εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας.

Άπαντα τα θέματα θα μεταφερθούν αρμοδίως από το προεδρείο της Ένωσης σε πολιτική και φυσική ηγεσία με τις αντίστοιχες πιέσεις μας για την όσο το δυνατόν πιο άμεση επίλυση τους. 

Το Δ.Σ. μας συνεχίζει τις επισκέψεις σε όλες τις αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού ώστε να καταγράφει και να αναδεικνύει τα πραγματικά προβλήματα του αστυνομικού, δίπλα στον συνάδελφο που κάτω από αντίξοες συνθήκες προσπαθεί να ανταπεξέλθει στα καθήκοντά του.

Δέσμευση μας η αδιάκοπη επαφή και στήριξη στον κάθε συνάδελφο.

 

Για το Δ.Σ. της  Ένωσης  Αστυνομικών Yπαλλήλων N. Ηρακλείου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ Νικόλαος              ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Γεώργιος

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis