Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
μολοτοφ
17:59 | 08/10/2022

Τον δρόμο για τις φυλακές πήραν τα δυο αδέρφια που κατηγορήθηκαν για την επίθεση με βόμβες μολότοφ στο κτήριο της Τροχαίας Πειραιά τον περασμένο Νοέμβριο. Οι νεαροί είχαν κληθεί σε απολογία τις προηγούμενες μέρες και αφού είχαν λάβει αντίγραφα της δικογραφίας ετοίμασαν την υπερασπιστική τους γραμμή. Χθες το μεσημέρι προσήλθαν στο δικαστικό μέγαρο Πειραιά όπου μάλιστα είχε γίνει και κάλεσμα συμπαράστασης από αλληλέγγυους.

 

Η ανακρίτρια Πειραιά, ύστερα από διάφορα αιτήματα που υπέβαλαν οι κατηγορούμενοι, άκουσε τι είχαν να απολογηθούν για την επίθεση με βόμβες μολότοφ στην Τροχαία Πειραιά και στη συνέχεια αποφάσισε την προφυλάκιση τους.  

Διαβάστε επίσης

Η επίθεση είχε γίνει στις 14 Νοεμβρίου 2021 από μια ομάδα ατόμων προκαλώντας μικρές υλικές φθορές στην σκοπιά και την μικρής έκτασης φωτιά είχε σβήσει ο σκοπός. Λίγο αργότερα είχαν γίνει προσαγωγές δυο ατόμων τα οποία και αυτά συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν.

Τα επιβαρυντικά στοιχεία για τα δυο αδέλφια προέκυψαν από την εξέταση των υπολειμμάτων του εμπρηστικού μηχανισμού αλλά και από την έρευνα που ακολούθησε. Πριν από λίγες μέρες αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας είχαν κάνει έρευνα στο σπίτι των δυο νεαρών στην περιοχή των Εξαρχείων. 

Πηγή: zougla.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis