Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:59 | 27/06/2021

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων:

Κυριακή 27 Ιουνίου 2021, ημέρα μνήμης των Αγίων Πάντων, πραγματοποιήθηκε σε κεντρική εκδήλωση στον Ιερό Μητροπολιτικό  Ναό Αγίου Αθανασίου στα Ιωάννινα ο εορτασμός της «Ημέρας προς τιμήν των Αποστράτων του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας».
      
Στην εκδήλωση, παρέστη το Δ.Σ της Ένωσής μας, η τοπική Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας με επικεφαλής τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου, Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Δούβαλη, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και συνδικαλιστικών σωματείων, αρκετοί  απόστρατοι και εν’ ενεργεία συνάδελφοι .
     
Η «Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας» καθιερώθηκε από την Ελληνική Πολιτεία με Νόμο του κράτους το 2005, αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο και τιμώντας την  προσφορά των ανθρώπων αυτών οι οποίοι υπηρέτησαν τις αρχές και τις αξίες του Σώματος διασφαλίζοντας το έννομο αγαθό της ασφάλειας στον πολίτη.

Το Δ.Σ της Ένωσής μας με αφορμή την ημέρα αυτή, εύχεται χρόνια πολλά σε όλους τους Αποστράτους συναδέλφους, εκφράζοντας και δημόσια τις θερμότατες  ευχαριστίες του για την προσφορά τους προς την κοινωνία, τους πολίτες και το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣΚΙΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis