Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:56 | 29/12/2019

Εξιχνιάσθηκε, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, υπόθεση απάτης με χρήση τραπεζικής κάρτας και σχηματίσθηκε ανάλογη δικογραφία σε βάρος ενός 21χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

[custom:google-ads]

Ειδικότερα, μετά από μεθοδική έρευνα και εξειδικευμένη ψηφιακή ανάλυση δεδομένων, που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, διαπιστώθηκε ότι ο 21χρονος, από την 31-8-2019 μέχρι και την 18-11-2019, στην Πάτρα, χρησιμοποιώντας χρεωστική κάρτα, γυναίκας, που έχει αποβιώσει, πραγματοποίησε αναλήψεις, συναλλαγές και ηλεκτρονικές αγορές, ύψους 51.489 ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του δράστη, στην Χαλανδρίτσα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 18.750 ευρώ, ένα πολυτελές κινητό τηλέφωνο αξίας 1.115 ευρώ, που είχε αγοράσει πρόσφατα και την τραπεζική κάρτα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ τα χρήματα που κατασχέθηκαν και το κινητό τηλέφωνο, θα αποδοθούν στο νόμιμο κληρονόμο της γυναίκας.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis